5 neodolateľných smoothie receptov na leto

5 neodolateľných smoothie receptov na leto

Smoothie nápoje v sebe ukrývajú okrem chutného ovocia a zeleniny aj vysoký podiel kvalitných bielkovín, sacharidy, ktoré vám dodajú energiu, ale najmä množstvo vitamínov a prospešných minerálov. Vyskúšajte nové smoothie recepty plné kvalitných, zdravých a chutných ingrediencií!

1. Malinovo-kokosové smoothie 

Potrebujeme:

Postup prípravy:

V mixéri zmiešame mlieko, maliny, banán, chia semienka a ½ odmerky proteínu Just Whey. Použili sme príchuť White Chocolate Coconut (biela čokoláda-kokos), ale pokojne ju môžete obmeniť podľa vašich preferencií. Dôkladne rozmixujeme a lahodné smoothie je na svete!

Malinovo-kokosové smoothie

2. Jahodovo-vanilkové smoothie

Potrebujeme:

Postup prípravy:

Do mixéru nalejeme sójové mlieko a postupne pridávame mandle, polovicu banánu a jahody. Následne pridáme čajovú lyžičku agáve sirupu a ½ odmerky proteínu Just Whey v príchuti vanilla ice cream. Dôkladne rozmixujeme a môžeme si vychutnávať osviežujúce smoothie.

Jahodovo-vanilkové smoothie

3. Čerešňovo-čokoládové smoothie

Potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup prípravy:

V mixéri rozmixujeme nízkotučné mlieko, čerešne, banán a 10 gramov proteínu Just Whey v príchuti chocolate milkshake. Pre ešte lahodnejšiu chuť môžete do smoothie pridať 2 čajové lyžičky nášho práškového arašidového maslaDobrú chuť!

Čerešňovo-čokoládové smoothie

4. Jogurtovo-nektarinkové smoothie

Potrebujeme:

  • 150 ml nízkotučného mlieka
  • 70 g malín
  • 150 g nektarínok
  • 2 PL bieleho jogurtu
  • agáve sirup podľa chuti

Postup prípravy:

Nízkotučné mlieko rozmixujeme s bielym jogurtom, malinami a nektarinkami. Smoothie skvelo dochutí agáve sirup či náš lahodný bezkalorický sirup s príchuťou bielej čokolády. Mňam!

Jogurtovo-nektarinkové smoothie

5. Čučoriedkovo-kokosové smoothie

Potrebujeme:

Postup prípravy

V mixéri zmiešame sójové mlieko s banánom, pridáme čučoriedky, 15 gramov proteínu Just Whey v príchuti white chocolate coconut a dochutíme štipkou škorice. Aby bolo vaše smoothie ešte o niečo lahodnejšie, môžete ho dochutiť bezkalorickým sirupom s príchuťou hazelnut choco.

Čučoriedkovo-kokosové smoothie

Veríme, že vás tieto recepty zaujali a vyskúšate ich aj vy. Máte aj vy svoje obľúbené smoothie? Napíšte nám do komentára a v prípade, že sa vám článok páčil, podporte ho zdieľaním.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *