Fitness recept: Vláčny mrkvový koláč s tvarohovým krémom

Fitness recept: Vláčny mrkvový koláč s tvarohovým krémom

Čo vznikne z netradičného spojenia mrkvy a tvarohu? Jeden lahodný mrkvovo-tvarohový koláčik s nízkym obsahom tuku a vláčnou konzistenciou. Zaručujeme vám, že si na ňom pochutnáte s celou vašou rodinou. Poďme sa pustiť do prípravy!

Na prípravu cesta potrebujeme:

Na prípravu krému potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Najprv si v jednej miske zmiešame múku so škoricou, mletým zázvorom, sódou, práškom do pečiva a kokosovým cukrom. Potom si mrkvu najemno nastrúhame a pridáme ju do cesta spolu s vajíčkom, mliekom, citrónovou šťavou a jablkovým pyré. Cesto dôkladne premiešame, aby sa nám všetky suroviny pekne spojili.

Krém si pripravíme zmiešaním tvarohu, proteínu, pudingového prášku, vajíčka a dosladíme ho ľubovoľným sladidlom podľa chuti. Do vymastenej tortovej formy (my sme použili o priemere 20 cm) striedavo nalievame cesto a tvarohový krém. Koláč pečieme 25 minút pri teplote 180 ℃, následne teplotu znížime na 160 ℃ a necháme ho piecť približne ďalších 25 minút. Po upečení necháme koláč vychladnúť, nakrájame a servírujeme. Dobrú chuť!

Fitness recept: Vláčny mrkvový koláč s tvarohovým krémom
NUTRIČNÉ HODNOTY
NA 1 KÚSOK (CELKOVO 10 KÚSKOV)
Kalórie168
Bielkoviny9 g
Sacharidy28 g
Tuky3 g

Videorecept na vláčny mrkvový koláč s tvarohovým krémom:

Veríme, že si recept na tento chutný mrkvovo-tvarohový koláčik čoskoro sami pripravíte a pochutnáte si na ňom. Ak sa vám recept páčil, podporte ho zdieľaním.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *