Fitness recept: Quinoa s restovaným tofu, zeleninou a avokádom

Fitness recept: Quinoa s restovaným tofu, zeleninou a avokádom

Aj vy večne nestíhate? No aj tak vždy dáte radšej prednosť zdravej strave pred polotovarmi? Tak tu ste na správnej adrese! Pripravili sme si pre vás dokonalý rýchly recept, ktorý naplní vaše predstavy nielen zdravého, ale aj výživného jedla. Vyskúšajte quinou s opečeným tofu, zeleninou a avokádom. Verte, že si ju okamžite zamilujete. Poďme sa teda vrhnúť do jej prípravy!

Na prípravu potrebujeme:

Ingrediencie na veggie quinou

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Quinou prepláchneme studenou vodou a zmiešame so zeleninou. V 400 ml osolenej vody ju uvaríme do mäkka. Medzitým si tofu dôkladne osušíme papierovou utierkou a nakrájame na kocky. Tofu zmiešame so sójovou omáčkou, sirupom a kukuričným škrobom. Následne ho opečieme z každej strany (cca 2 minútky) na panvici vymastenej olivovým olejom. Uvarenú quinou so zeleninou dochutíme soľou, korením a limetkovou šťavou. Quinou podávame s opečeným tofu, avokádom a nasekaným koriandrom. Prajeme dobrú chuť!

Fitness recept: Quinoa s restovaným tofu, zeleninou a avokádom
Nutričné hodnoty
1 porcia (celkovo 2 porcie)
Kalórie576
Bielkoviny28 g
Sacharidy71 g
Tuky20 g

Veríme, že vám tento recept na quinou s tofu a zeleninou zachráni krk vo chvíli keď nestíhate, no túžite po niečom zdravom a výživnom. Ak máte vo svojom okolí ľudí, ktorí žijú zdravým životným štýlom, nezabudnite sa s nimi o recept podeliť.

Neváhajte a zdieľajte s nami vaše výtvory na sociálnych sieťach, označením #gymbeamsk.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *