Fitness recept na francúzsky toast zo 4 surovín

Fitness recept na francúzsky toast zo 4 surovín

Poznáte francúzske toasty? My ich máme veľmi radi, a preto sme sa rozhodli podeliť sa s vami o fitness recept na sladké francúzske toasty, ktoré sú ideálne na raňajky. Sú jemné, chrumkavé a veľmi chutné. Navyše, táto maškrta obsahuje 16 g proteínu a zvládne ju aj absolútny antitalent na varenie.

Výhodou je, že na prípravu francúzskych toastov nepotrebujete veľa surovín, postačí vám proteínový prášok, mlieko, banán a kvalitné celozrnné pečivo. Do receptu nejdú žiadne vajíčka, alebo maslo, preto si francúzske toasty môžu dopriať aj vegetariáni a vegáni.

Potrebujeme:

Na zdobenie:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Banán spolu s mliekom a vanilkovým proteínom rozmixujeme ponorným mixérom a prelejeme do plytkej misky. Panvicu si zohrejeme na miernom plameni, približne 5 minút. Najideálnejšie bude, ak použijeme panvicu s nepriľnavým povrchom alebo klasickú panvicu, na ktorú si nastriekame kokosový olej v spreji.

Plátok celozrnného toastového chleba na chvíľu ponoríme z jednej aj druhej strany do zmesi a následne položíme na rozohriatu panvicu. Smažíme z každej strany do zlatista približne 4 minúty. Toasty podávame ešte teplé s čerstvým ovocím a mandľovým maslom. Sladký francúzsky toast s minimom tuku je na svete. Mňam!

Fitness recept na francúzsky toast zo 4 surovín
NUTRIČNÉ ZLOŽENIENA PORCIU (2 TOASTY)
Kalórie230
Proteíny16 g
Sacharidy31 g
Tuky4 g

Príprava sladkého francúzskeho toastu trvá okolo 30 minút a zvládne ju naozaj každý. Potešte svoje chuťové poháriky hneď na raňajky sladkými toastami. Budeme veľmi radi, ak nám v komentároch pod článkom napíšete, čo zvyknete raňajkovať vy. Ak sa vám fitness recept páči, podeľte sa oň zdieľaním.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *