Fitness recept: Low-carb arašidové sušienky

Fitness recept: Low-carb arašidové sušienky

K čaju o piatej, k poobednej káve či len tak, keď máme chuť na sladké. Pripravili sme si pre vás dokonalý nízkosacharidový recept na low-carb arašidové sušienky, ktorých prípravu zvládnu dokonca aj mladší členovia rodiny. Stačí vám pár základných surovín, chvíľka voľného času a dokonalá maškrta je na svete! Poďte ich vyskúšať!

Na prípravu potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Arašidy rozmixujeme na jemnú múku a zmiešame ju s arašidovým maslom, erythritom, vajíčkom a sódou bikarbónou. Jemne navlhčenými rukami tvarujeme z lepivého cesta guličky, ktoré na plechu vystlanom papierom na pečenie roztlačíme dlaňou do tvaru sušienok. Medzi sušienkami necháme odstup, keďže sa počas pečenia ešte rozlejú do strán. Pečieme ich pri teplote 180°C približne 10-15 minút. Podávame ich preliate arašidovým maslom a vychutnávame si ich s obľúbeným čajom, voňavou kávou, alebo len tak! Mňam!

Fitness recept: Low-carb arašidové sušienky
Nutričné hodnoty1 kúsok (celkovo 9 kúskov)
Kalórie75
Bielkoviny4 g
Sacharidy1 g
Tuky6 g

Veríme, že si tento rýchly, no o to geniálnejší recept na low-carb arašidové sušienky čoskoro sami vyskúšate, a ak sa vám recept páčil, budeme radi, keď ho podporíte zdieľaním.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *