Fitness recept: Svieži vegánsky marhuľový koláč

Fitness recept: Svieži vegánsky marhuľový koláč

Aj vy máte záhradu plnú lahodných marhúľ? Pripravte si s nimi tento zdravý, a zároveň chutný a svieži marhuľový koláč, ktorého príprava je naozaj jednoduchá! Pochutnajte si na spojení chutí sladkých marhúľ a vanilkovou chuťou proteínu, ktorý túto dobrotu obohatí o poriadnu dávku bielkovín. Vrhnime sa na to!

Na prípravu potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

V prvom rade si spolu zmiešame všetky sypké ingrediencieovsenú kašu, sójový izolát, chia semienka, prášok do pečiva a sódu bikarbónu. Premiešame a pridáme rastlinné mlieko. Cesto dôkladne miešame, kým nám nevznikne jednotná zmes. Pripravíme si formu, v ktorej budeme koláč piecť (my sme použili okrúhlu formu o priemere 20 cm) a vystriekame ju kokosovým olejom v spreji či vystelieme papierom na pečenie. Medzitým si marhule nakrájame na plátky, ozdobíme nimi vrch koláča a posypeme kokosom. Marhule jemne pritlačíme, aby sa do cesta čiastočne ponorili. Koláč pečieme 50 minút pri teplote 180℃. Po upečení necháme koláč vychladnúť, nakrájame a môžeme si ho vychutnať!

Fitness recept: Svieži vegánsky marhuľový koláč
NUTRIČNÉ HODNOTYNA 1 PORCIU (CELKOVO 6 PORCIÍ)
Kalórie306
Bielkoviny23 g
Sacharidy34 g
Tuky7 g

Veríme, že si tento sladučký, no zdravý marhuľový koláč už čoskoro sami pripravíte. A ak sa vám tento recept zapáčil, podporte ho zdieľaním.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *