Fitness recept: Skladaný tortilla wrap

Fitness recept: Skladaný tortilla wrap

Možno ste už aj vy zaregistrovali trend sociálnych sietí – tortilla wrap. Ani my sme si nemohli nechať ujsť prípravu tohto úžasne jednoduchého a tak chutného jedla! V našom jedálničku si svoje miesto určite nájde, aj vo vašom? Poďme to zistiť!

Na prípravu potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Tortillu do polovice narežeme ostrým nožom. Jednu štvrtinu tortilly natrieme paradajkovou omáčkou, na druhú rozložíme lístky špenátu, na tretiu naukladáme nakrájanú paradajku a štvrtú zasypeme nastrúhanou mozzarellou a parmezánom. Paradajky podľa chuti osolíme, okoreníme a posypeme sušenou bazalkou.

Príprava Tortilla wrapu

Tortillu poskladáme po jednotlivých štvrtinách a vznikne nám wrap v tvare trojuholníka. Wrap opečieme z oboch strán na panvici vystriekanej olivovým olejom. Podávame ho ešte teplý a vychutnávame!

Náš tip: Paradajkovú omáčku vymeňte za obľúbenú bezkalorickú omáčku a vychutnajte si tak tortillu na iný spôsob s ešte lepšími nutričnými hodnotami!

Fitness recept: Skladaný tortilla wrap
Nutričné hodnoty1 tortilla (celkovo 2 tortilly)
Kalórie360
Bielkoviny18 g
Sacharidy33 g
Tuky17 g

Videorecept na skladaný tortilla wrap:

Veríme, že si prípravu tohto trendového, ale zato chutného šialenstva – Tortilla wrapu nenecháte ujsť! Zamúťte vody internetu aj vy a zdieľajte tento recept s blízkymi.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *