Fitness recept: Rýchly banánový chia puding z mandľového mlieka

Fitness recept: Rýchly banánový chia puding z mandľového mlieka

Ako zažiť pohodové ráno s príjemnými zdravými raňajkami, kvôli ktorým nemusíte vstávať o hodinu skôr? Jednoducho. Urobte si ich deň vopred! Na prípravu nášho receptu navyše potrebujete len 3 ingrediencie a pár minút času. Vyčarujte si lahodný banánový chia puding, ktorý telu dodá potrebné živiny a energiu na celé dopoludnie. Poďte sa vrhnúť na jeho prípravu.

Na prípravu potrebujeme:

  • 250 ml mandľového mlieka
  • 1 stredne veľký banán (asi 100 g)
  • 50 g chia semienok

Na dozdobenie potrebujeme:

Ingrediencie na chia puding

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Banán rozmixujeme tyčovým mixérom a zmiešame ho s mandľovým mliekom a chia semienkami. Takto pripravený chia puding necháme v chladničke odstáť aspoň 2 – 3 hodiny (ideálne cez noc), aby nám chia semienka dobre napučali. Chia puding podávame vychladený a dozdobený banánmi, kokosovými chipsami a lyofilizovanými banánmi. Dobrú chuť!

Tip: Pripravte si tento rýchly puding do uzatvárateľného sklíčka a máte skvelý snack do práce či kdekoľvek inde. Navyše doň môžete pridať aj vaše obľúbené orieškové maslo a obohatiť tak jeho chuť!

Fitness recept: Rýchly banánový chia puding z mandľového mlieka
Nutričné hodnoty
1 porcia (celkovo 2 porcie)
Kalórie190
Bielkoviny6 g
Sacharidy19 g
Tuky10 g

Veríme, že vám recept na chia puding s banánom spríjemní ráno alebo vás zachráni od hladu ako super desiata! Doprajte pohodové ráno aj svojim známym a o recept sa s nimi podeľte.

Neváhajte a zdieľajte s nami vaše výtvory na sociálnych sieťach, označením #gymbeamsk.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *