Fitness recept: Vláčny mrkvový koláčik plný bielkovín

Fitness recept: Vláčny mrkvový koláčik plný bielkovín

Pripravili sme si pre vás rýchly a zdravý recept na sladký dezert, ktorý je navyše vhodný aj pre vegánov. Poďte sa naň pozrieť! Určite už viete, že mrkva je populárnou prísadou do sladkých dezertov a ani dnešok nebude výnimkou. Vyskúšajte úžasne vláčny mrkvový koláčik s poctivou dávkou bielkovín. Vďaka vyváženým nutričným hodnotám môže byť skvelým začiatkom dňa či dezertom ku káve. Poďme sa vrhnúť do jeho prípravy!

Na prípravu potrebujeme:

Na ozdobu potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Plech na pečenie (forma o priemere 16 – 18 cm) vystelieme papierom na pečenie alebo vystriekame olejom. Všetky ingrediencie, čiže vodu, mrkvu, pomleté vločky, proteín, pomleté semená, karobový prášok, kokosové mlieko, prášok do pečiva, škoricu a jablčný ocot spolu zmiešame. Mala by nám vzniknúť jednotná zmes, ktorú potom vylejeme na plech. Koláč dáme piecť na 30 minút do vyhriatej rúry na 180 ℃. Následne nakrájame, ozdobíme ovocím, prelejeme bezkalorickými omáčkami a vychutnávame!

Fitness recept: Vláčny mrkvový koláčik plný bielkovín
Nutričné hodnoty
1 porcia (celkovo 2 porcie)
Kalórie340
Bielkoviny21 g
Sacharidy46 g
Tuky8 g

Veríme, že si tento recept na vláčny mrkvový koláčik zamilujete a pripravíte ho pre svojich najbližších. Nezabúdajte ani na svoje okolie a o recept sa s ním podeľte.

Neváhajte a zdieľajte s nami vaše výtvory na sociálnych sieťach, označením #gymbeamsk.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *