Fitness recept: Rýchle raňajkové burrito s fazuľou, avokádom a vajíčkami

Fitness recept: Rýchle raňajkové burrito s fazuľou, avokádom a vajíčkami

My do nového dňa radi vykračujeme plní energie a elánu. Preto sú pre nás raňajky povinnou jazdou. Radi skúšame nové recepty, ktoré okrem skvelej chuti obsahujú vyvážený pomer živín. Recept na raňajkové burrito s fazuľou a avokádom nie je žiadnou výnimkou. Navyše sa pýši vysokým obsahom zdravých tukov aj bielkovín. Čerstvé a voňavé ingrediencie sa už za pár minút zmenia na chrumkavú tortillu s bohatou náplňou, ktorá spája všetko, čo potrebujete k chutnému a úspešnému štartu dňa. Tomu sa nedá povedať nie!

Na prípravu potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Vajíčka vymiešame s trochou soli a mletého korenia. Na panvici vystriekanej olivovým olejom z vajíčok za stáleho miešania pripravíme krémovú praženicu. Do stredu tortilly rozotrieme praženicu, pridáme nastrúhaný cheddar, nakrájané avokádo, rukolu a prepláchnuté, scedené fazule zmiešané s rajčinovou omáčkou. Tortillu zvinieme, nasucho ju opečieme na panvici a ihneď podávame. Dobrú chuť!

Fitness recept: Rýchle raňajkové burrito s fazuľou, avokádom a vajíčkami
Nutričné hodnoty
1 tortilla (celkovo 2 tortilly)
Kalórie469
Bielkoviny24 g
Sacharidy39 g
Tuky24 g

Veríme, že náš nový recept na raňajkové burrito s avokádom, fazuľou a vajíčkami, urobí aj vaše ráno krajším. Myslím, že si tento recept rozhodne zaslúži svoju pozornosť a preto budeme radi ak ho podporíte svojím zdieľaním.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *