Fitness recept: Ovocný crumble nabitý bielkovinami

Fitness recept: Ovocný crumble nabitý bielkovinami

Chladnejšie večery si treba spríjemniť. A čo môže byť lepšie ako sladký dezert so sviežou ovocnou chuťou? My sme to skúsili s novým receptom na proteínový crumble z bobuľovitého ovocia, a povieme vám, ten večer stál rozhodne za to! Poďte ho skúsiť aj vy!

Na prípravu potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

V miske si spolu zmiešame vločky, proteín, xylitol, kešu oriešky a pridáme citrónovú šťavu s ghí. Rukami vytvarujeme jednotnú hmotu, a následne ju rozdrvíme na mrveničku. Medzitým si rúru vyhrejeme na 180°C a koláčovú formu vystelieme papierom na pečenie. Do pripravenej formy rozložíme mrazené bobuľovité ovocie a rovnomerne naň vysypeme hotovú mrveničku. Zmes jemne postriekame kokosovým sprejom na varenie a crumble dáme piecť. Pečieme 15 minút pri 180°C, alebo kým zmes nie je na povrchu upečená dozlatista a chrumkavá. Podávame ešte teplé a odporúčame s gréckym jogurtom alebo skyrom! Užívajte!

Fitness recept: Ovocný crumble nabitý bielkovinami
Nutričné hodnotyNa 1 porciu (Celkovo 6 porcií)
Kalórie179
Bielkoviny11 g
Sacharidy16 g
Tuky6 g
Vláknina5 g

Videorecept na ovocný crumble nabitý bielkovinami

Veríme, že recept na ovocný crumble nabitý bielkovinami poteší vaše chuťové poháriky, a vy si tento jednoduchý recept pripravíte opäť! Potešte aj vašich známych a zdieľajte s nimi tento crumble.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *