Fitness recept: Fluffy souffle pancakes

Fitness recept: Fluffy souffle pancakes

Aj vám sa pri slove “sladké” rozžiaria oči? V tom prípade vás tento trendy recept na japonské nadýchané lievance zaručene poteší! Fluffy souffle pancakes nielenže krásne vyzerajú, ale získajú si vás aj neuveriteľne nadýchanou a jemnou chuťou. Je úplne jedno či si ich pripravíte s čerstvým ovocím, šľahačkou, alebo tvarohom, buďte si istí, že vám budú chutiť!

Na prípravu cesta potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

V prvom rade zmiešame múkuproteínom, práškom do pečiva, žĺtkom a mliekom. Následne si vyšľaháme do tuhého snehu bielka spolu so xylitolom a pár kvapkami citrónovej šťavy. Do pripraveného cesta pridáme asi 3 lyžice tuhých bielkov a veľmi opatrne vmiešame, aby nám cesto ostalo krásne nadýchané. Potom pridáme zvyšok snehu a jemne ho spojíme s cestom.

Príprava cesta

Panvicu si zľahka postriekame olivovým alebo kokosovým olejom a lievance budeme pripravovať na najnižšom stupni teploty. Z cesta naberieme jednu väčšiu polievkovú lyžicu, nalejeme na panvicu a opekáme cca 2 minúty. Na tento lievanec pridáme ešte jednu menšiu lyžicu cesta, aby bol lievanec vyšší. Následne prilejeme do panvice približne 1 čajovú lyžičku vody a panvicu zakryjeme pokrievkou. Po približne 2-3 minútach lievanec otočíme,  opätovne prikryjeme pokrievkou a opekáme ešte ďalšie 3-4 minúty.

Príprava lievancov Fluffy souffle pancakes

Lievance je dôležité pripravovať pri čo najnižšej teplote, aby sa prepiekli aj v strede. Rovnako postupujeme aj so zvyškom cesta. Lievance podávame ihneď po dopečení s čerstvým ovocím, tvarohom, alebo podľa chuti.

Fitness recept: Fluffy souffle pancakes
NUTRIČNÉ HODNOTYNA 1 PORCIU (CELKOVO 2 PORCIE)
Kalórie192
Bielkoviny14 g
Sacharidy25 g
Tuky4 g

Videorecept na Fluffy Souffle Pancakes:

Neváhajte a pripravte si tieto nadýchané souffle lievance čím skôr! Ak si myslíte, že by tento recept potešil aj vaše okolie, určite sa oň s nimi podeľte.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *