Fitness recept: Vegánske mandľové rezy s nadýchaným malinovým krémom

Fitness recept: Vegánske mandľové rezy s nadýchaným malinovým krémom

Vegánske recepty milujeme, pretože častokrát pri nich popustíme fantáziu a využijeme nové, zaujímavé ingrediencie. A o dokonalom výsledku sa už snáď ani nemusíme baviť. Navyše na takýchto receptoch si pochutia všetci gurmáni, vegetariáni, vegáni alebo ľudia s rôznymi intoleranciami. Do zbierky pridávame tieto úžasné mandľové rezy s nadýchaným krémom z lyofilizovaného ovocia. Jednoducho dobrota plná vlákniny, ktorá vám vyčaruje úsmev na tvári.

Na prípravu korpusu potrebujeme:

Na prípravu krému potrebujeme:

Na dozdobenie potrebujeme:

Ingrediencie na vegan koláčik s lyofilizovaným ovocím

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Zmiešame mlieko, špaldovú múku, mandľovú múku, cukor, kakao, roztopený kokosový olej, rozdrvené maliny, proteín a prášok na pečenie. Vypracujeme si hladké, liate cesto, ktoré nalejeme do formy na pečenie (my sme použili veľkosť 27 x 27 cm) a pečieme 35 – 45 minút pri 180 °C. To, či je koláčik upečený, zistíme pomocou dreveného špáradla, ktoré po zapichnutí musí vyjsť z cesta suché. Medzitým si pripravíme krém. Vegan kyslú smotanu si dobre vymiešame s lyofilizovaným ovocím. Pre krásny ružový efekt odporúčame využiť maliny aj jahody a mixovať do hladka. Krém natrieme na vychladený korpus a vrch dozdobíme podrveným ovocím. Vychutnávame!

Fitness recept: Vegánske mandľové rezy s nadýchaným malinovým krémom
Nutričné hodnoty
1 kúsok (celkovo 12 kúskov)
Kalórie231
Bielkoviny8 g
Sacharidy20 g
Tuky12 g
Vláknina5,5 g

Veríme, že si na tomto vegánskom recepte na mandľové rezy s nadýchaným malinovým krémom pochutnáte. Nezabudnite sa oň podeliť so svojimi známymi a podporte tak ich zdravé pečenie.

Neváhajte a zdieľajte s nami vaše výtvory na sociálnych sieťach, označením #gymbeamsk.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *