Fitness recept: Šošovicové cestoviny s krémovou paradajkovou omáčkou

Fitness recept: Šošovicové cestoviny s krémovou paradajkovou omáčkou

Ak máme chuť na varenú, ale za to jednoduchú a rýchlu večeru, tou správnou voľbou sú vždy cestoviny! Dnes si vieme vybrať zo širokej škály zdravých cestovín a to celozrnných, nízkokalorických z konjakovej múky, strukovinových či mnohých iných, ku ktorým už len doladíme obľúbenú omáčku. Tentokrát sme zvolili šošovicové cestoviny, ktoré prirodzene obsahujú veľké množstvo bielkovín a lahodnú krémovú paradajkovú omáčku! Dokonalá voľba, keď máte málo času na prípravu, no svojmu telu chcete dopriať výživné a chutné jedlo!

Na prípravu potrebujeme:

ingrediencie na šošovicové cestoviny

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Šošovicové cestoviny uvaríme vo vriacej vode. Medzitým si pripravíme omáčku. Na olivovom oleji opečieme nadrobno nakrájanú cibuľu do sklovita. Následne pridáme pretlačený cesnak, krátko ho opečieme a odstavíme z plameňa. V mixéri si spolu dohladka rozmixujeme krájané paradajky, kešu, lahôdkové droždie a opečenú cibuľu s cesnakom. Omáčku následne prelejeme do panvice, kde ju podľa potreby zriedime zeleninovým vývarom, necháme prevrieťdochutíme ju soľou i korením. Uvarené cestoviny zmiešame s omáčkou a podávame. Prajeme dobrú chuť!

Fitness recept: Šošovicové cestoviny s krémovou paradajkovou omáčkou
Nutričné hodnoty
1 porcia (celkovo 2 porcie)
Kalórie543
Bielkoviny34 g
Sacharidy58 g
Tuky16 g

Veríme, že vás tento rýchly a zdravý recept na šošovicové cestoviny s krémovou paradajkovou omáčkou potešil a pripravíte si ho pri najbližšej možnej príležitosti. Ak sa vám recept páčil, budeme radi, keď ho podporíte zdieľaním.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *