Fitness recept: Lahodné proteínové cupcakes s mandľovou polevou

Fitness recept: Lahodné proteínové cupcakes s mandľovou polevou

Chcete si dopriať niečo sladké, no snažíte si prijímať minimum cukru? V tom prípade by ste rozhodne mali vyskúšať náš recept na úžasné fitness cupcakes. Zaručene vás potešia nízkym podielom sacharidov a cukrov. Pusťte sa s nami do pečenia! 

Na cesto potrebujeme:

Na polevu potrebujeme:

Na posýpku:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup: 

Ako prvé si pripravíme cesto. Pomocou metličky si v miske zmiešame všetky tekuté suroviny, a následne k nim pridáme múku, arašidové maslo, prášok do pečiva a proteín. Všetko spolu dobre premiešame a vytvorenú zmes cesta nadávkujeme do silikónových formičiek na muffiny. Cesto nalievame iba do ¾ formičiek, aby nám pri pečení nevytieklo. Takto pripravené košíčky vložíme do rúry a pečieme pri 170 °C po dobu 18 minút.

Kým sa nám cesto upečie, pustime sa do prípravy polevy. Tvaroh, proteín, Flavor Drops a mandľové maslo s kokosom a bielou čokoládou vložíme do misky a poriadne premiešame. V prípade, že je hmota príliš riedka, pridáme k nej ešte jednu odmerku proteínu a opäť dobre premiešame. Následne necháme polevu stuhnúť v chladničke.

Upečené muffiny vyberieme z rúry, necháme vychladnúť, polejeme ich pripravenou polevou a posypeme rozdrvenými mandľami. Odporúčame skladovať v chladničke, aby sa vám poleva neroztopila. Mňam!

Fitness recept: Lahodné proteínové cupcakes s mandľovou polevou
NUTRIČNÉ HODNOTYNA 1 CUPCAKE (CELKOVO 9 CUPCAKEOV)
Kalórie155
Sacharidy9 g
Bielkoviny16 g
Tuky6 g

Upečte si sladké fitness cupcakes a vychutnajte si ich bez výčitiek. Nezabudnite, že z koláčikov sa nepriberá, z koláčikov sa teší! Hlavne, ak sú takmer bez cukru. V prípade, že vás recept oslovil, podporte ho zdieľaním.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *