Fitness recept: Lahodné pohánkové palacinky vhodné aj pre vegánov

Fitness recept: Lahodné pohánkové palacinky vhodné aj pre vegánov

Pohánka je ľahko stráviteľná obilnina, ktorá vyniká vysokým obsahom bielkovín, vitamínov a minerálov. Práve preto by nemala chýbať ani vo vašej kuchyni. Dostali sme geniálny nápad a nutrične bohatú pohánkovú kašu sme pomocou ďalších zdravých ingrediencií zmenili na milované palacinky. Navyše je tento recept vďaka použitým surovinám vhodný aj pre vegánov. To musíte skúsiť!

Na prípravu potrebujeme:

Na ozdobu potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Banán popučíme vidličkou, pridáme mlieko a dobre premiešame. Následne pridáme kašu, semienka, ocot, sódu, škoricu a soľ a miešame, kým sa nám všetky ingrediencie dobre nespoja a nevznikne nám jednotná hutná zmes. Panvicu na palacinky vystriekame kokosovým olejom v spreji a lyžičkou na ňu formujeme malé palacinky. Opečieme ich dozlatista z oboch strán. Na záver ozdobíme ovocím, prelejeme bezkalorickým sirupom a podávame! Dobrú chuť!

Fitness recept: Lahodné pohánkové palacinky vhodné aj pre vegánov
Nutričné hodnoty
1 porcia (celkovo 1 porcia)
Kalórie463
Bielkoviny12 g
Sacharidy88 g
Tuky7 g

Veríme, že všetci milovníci sladkého a zdravých jedál zbystrili pozornosť, pretože tieto vegánske pohánkové palacinky rozhodne stoja za to! Ak vám recept padol do oka, podeľte sa oň na svojich sociálnych sieťach.

Neváhajte a zdieľajte s nami vaše výtvory na sociálnych sieťach, označením #gymbeamsk.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *