Fitness recept: Čokoládové truffles s orieškami obohatené o proteín

Fitness recept: Čokoládové truffles s orieškami obohatené o proteín

Aj vy ste milovníci orieškov či sladkých jednohubiek? Pripravili sme pre vás fitness dezert, ktorý spĺňa vaše obe želania, a je to recept na čokoládové truffles s orieškami. Pripravme si ich spoločne!

Na cesto potrebujeme:

Ingrediencie na čokoládové truffles

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Začneme rozmixovaním lieskových orieškov a ovsených vločiek na hladkú múku. Múku si vysypeme do misky a pridáme k nej proteín, škoricu, a všetko spolu dobre premiešame. Medzitým si datle zalejeme vriacou vodou a necháme ich takto mäknúť aspoň 10 minút. Po ich zmäknutí vodu vylejeme a datle rozmixujeme dohladka. Rozmixované datle a lieskové maslo pridáme ku pripravenej zmesi z múky, proteínu a škorice. Všetko spolu dôkladne premiešame, kým nám nevznikne pevná, mierne lepivá hmota. V prípade, že je zmes príliš hustá, prilejeme trošku vody. Z tejto pripravenej hmoty rukami tvarujeme menšie guličky, ktoré následne obaľujeme v kakau alebo v kokose. Truffles máme hotové a skladujeme ich v chladničke. Užite si ich jedinečnú chuť!

Fitness recept: Čokoládové truffles s orieškami obohatené o proteín
NUTRIČNÉ HODNOTYNA 1 TRUFFLE (CELKOVO 14 TRUFFLES)
Kalórie76
Bielkoviny4 g
Sacharidy6 g
Tuky4 g

Dúfame, že sa vám tento fitness recept na rýchly a sladký snack – čokoládové truffles zapáčil, a budete ho zdieľať medzi svojimi priateľmi.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *