Fitness recept: Banánové muffiny s arašidovým maslom a kúskami čokolády

Fitness recept: Banánové muffiny s arašidovým maslom a kúskami čokolády

Muffiny sú vlastne takým jednoduchým a rýchlym koláčikom, ktorý pripravíte takmer z hocičoho. Skvele poslúžia ako dezert ku káve alebo výživný snack do školy, práce či na cesty. Máte doma banány, ktoré už nie sú na oko príťažlivé? Výborne! Presne také potrebujeme. Práve vďaka ním vykúzlite úžasné banánové muffiny s kúskami čokolády a arašidovým maslom. Ich prípravu zvládne naozaj každý a navyše nebudete potrebovať žiadnu múku! Poďte si pripraviť túto bezlepkovú pochúťku.

Na prípravu potrebujeme:

Ingrediencie na Banánové muffiny s arašidovým maslom a kúskami čokolády

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Banány rozmixujeme tyčovým mixérom spolu s vajíčkami, arašidovým maslom, javorovým sirupom a niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy na hladkú a tekutejšiu zmes. Následne do cesta vmiešame sódu bikarbónu a na záver aj približne ⅔ chocolate drops. Pripravíme si silikónové formičky na muffiny, plníme ich hotovým cestom do ¾ a posypeme zvyšnými chocolate drops. Muffiny pečieme pri teplote 180 °C približne 20 – 25 minút. Následne ich po upečení necháme aspoň čiastočne vychladnúť. Podávame a vychutnávame!

Fitness recept: Banánové muffiny s arašidovým maslom a kúskami čokolády
Nutričné hodnoty
1 muffin (celkovo 8 muffinov)
Kalórie165
Bielkoviny6 g
Sacharidy15 g
Tuky9 g

Veríme, že si na týchto jednoduchých a fit bezlepkových banánových muffinoch s arašidovým maslom a kúskami čokolády pochutnáte. Nezabudnite sa o tento skvelý snack podeliť aj so svojimi známymi.

Neváhajte a zdieľajte s nami vaše výtvory na sociálnych sieťach, označením #gymbeamsk.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *