Fitness recept: Arašidové rezy s jahodovým džemom

Fitness recept: Arašidové rezy s jahodovým džemom

S kombináciou arašidového masla a džemu sme sa mohli stretnúť už v starších amerických filmoch a nerozumeli sme, čo na tom všetci vidia. Po vyskúšaní nového receptu na arašidové rezy s jahodovým džemom musíme skonštatovať, že už rozumieme. Spojenie jemnej orieškovej chuti s ovocným džemom tvorí dokonalý pár a vy ho v tomto reze bez múky musíte vyskúšať!

Na prípravu potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Mandle a 60 g ovsených vločiek pomelieme na múku. Zmiešame ich s nepomletými vločkami, škoricou a kokosovým cukrom. Ďalej pridáme vajíčko, arašidové maslo a všetko spolu dobre premiešame, aby nám vzniklo lepivejšie cesto. ¾ cesta vtlačíme do menšej formy (my sme použili formu o veľkosti 20 x 20 cm) vystlanej papierom na pečenie. Následne na cesto natrieme vrstvu džemu a zasypeme ho rozdrobenou zvyšnou ¼cesta. Koláč pečieme pri teplote 180°C približne 15 minút. Necháme ho úplne vychladnúť, nakrájame, ozdobíme arašidovým maslom a vychutnávame!

Fitness recept: Arašidové rezy s jahodovým džemom
Nutričné hodnoty
1 kúsok (celkovo 9 kúskov)
Kalórie179
Bielkoviny5 g
Sacharidy23 g
Tuky7 g

Neváhajte a vyskúšajte tieto arašidové rezy bez múky, vďaka ktorým potešíte celé vaše domáce osadenstvo! Nezabudnite recept zdieľať, pretože takáto dobrota si zaslúži veľa pozornosti!

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

  1. Réka
    12. 11. 2023
    Odpoveď:

    Spravila som koláčik bol nedkutočne chutny.A hlavne zdravý.Keby sa dalo,aj fotku pridám.

    Odpovedať