Chutný recept: Čokoládové fitness Brownies

Chutný recept: Čokoládové fitness Brownies

Brownies patrí k čokoládovým koláčom, ktoré sa tešia obľube po celom svete. Práve ste si vzdychli, že to nie je nič pre vás. Nebojte sa, všetko nezdravé má aj svoj zdravší ekvivalent. Ponúkame vám fitness recept na brownies, ktorý si zamilujete, pretože v jeho zložení nenájdete mliečnu čokoládu, kopec rafinovaného cukru, a dokonca ani múku. Vyskúšajte recept na fitness brownies, ktorým sa nedá odolať.

Potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Fazuľky z konzervy zlejeme od nálevu a dôkladne ich prepláchneme. Pridáme k nim všetky ingrediencie a rozmixujeme pomocou ponorného mixéra na hladkú zmes. Pripravené cesto vylejeme na plech s rozmerom 20 x 20 cm, ktorý vopred vystelieme papierom na pečenie.

Koláč vložíme do rúry a pečieme približne 20 minút pri teplote 180 °C. Po vychladnutí brownies nakrájame a podávame s čerstvým ovocím, prípadne s jogurtom či roztopenou horúcou čokoládou. Dobrú chuť.

Čokoládové proteínové brownies - fitness recept
NUTRIčné hodnoty1 porcia
Kalórie63
Proteíny6 g
Sacharidy7 g
Tuky1 g

Aký je váš najobľúbenejší fitness koláč? Napíšte nám recept do komentárov a pochváľte sa aj fotografiou. Ak sa vám recept na brownies páčil a chcete sa oň podeliť aj s vašimi známymi, podporte článok zdieľaním.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *