Fitness recept na chutné proteínové wafle

Fitness recept na chutné proteínové wafle

Či sa už snažíte držať diétu, alebo chcete zdravšie žiť, občasnému maškrteniu sa asi nevyhnete. Avšak sladké dezerty nemusia byť zákonite nezdravé, plné cukru a tuku. Príkladom sú proteínové wafle, ktoré sú výborným, a navyše zdravým jedlom pre vaše telo. Preto sme si pre vás pripravili fitness recept na tieto chutné wafle. Pozor! Hrozí vám nebezpečenstvo závislosti na tejto maškrte!

Potrebujeme:

Ingrediencie sú uvedené na 1 porciu.

  • 1 zrelý banán
  • 35 g proteínu Just Whey
  • 1 vajce
  • 1 PL kokosovej alebo mandľovej múky
  • štipku prášku do pečiva
  • štipku škorice

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

V miske roztlačíme zrelý banán a premiešame ho s ostatnými ingredienciami, pričom poradie nie je dôležité. Cesto pomocou naberačky dávkujeme do wafľovača a pečieme približne 5 minút. Ak nemáte nepriľnavý waflovač, potrite ho trochou kokosového oleja ešte pred dávkovaním cesta.

Voilá! Wafle sú hotové! Podávať ich môžeme s bielym jogurtom, ovocím, orieškami alebo s bezkalorickým sirupom. Takéto raňajky či dezert vám dodajú energiu, zasýtia vás a určite začnete deň s úsmevom na tvári. Dobrú chuť!

Tip: Ak nemáte waflovač, môžete si týmto spôsobom pripraviť pokojne aj proteínové lievance.

Fitness recept na chutné proteínové wafle
NUTRIČNÉ HODNOTYNA JEDNU PORCIU
Kalórie323
Bielkoviny36 g
Sacharidy32 g
Tuky9 g
Vláknina7 g

Vyskúšate tento fitness recept? Aký je váš obľúbený proteínový dezert? Podeľte sa s nami o vaše tipy na proteínové maškrty v komentároch. Ak sa vám recept páčil, neváhajte a rozšírte ho zdieľaním.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *