Fitness recept: Zdravšia krtkova torta v pohári

Fitness recept: Zdravšia krtkova torta v pohári

Populárnu krtkovu tortu vám už pravdepodobne ani nemusíme predstavovať. Čokoládový korpus, nadýchaný krém s čokoládou a banán je kombinácia, ktorou nepohrdne nikto z nás. Navyše jeho prípravu zvládne naozaj každý! Prichystali sme si pre vás jeho zdravšiu verziu s tvarohom, podávanú v pohári. Nielenže skvele vyzerá, ale má praktické servírovanie, ktoré je ideálne pre každú návštevu. Vďaka použitým surovinám si ju môžete dopriať aj na vašej ceste za zdravým životným štýlom. Bomba dezert s poriadnou náložou bielkovín!

Na prípravu cesta potrebujeme:

Na prípravu náplne potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Do misky si vložíme xylitol, kakao, vajíčka, puding a kypriaci prášok a spolu všetko vymixujeme dohladka s ponorným mixérom. Cesto vylejeme do vymastenej tortovej formy a pečieme ho 20 minút pri teplote 180 °C. Medzitým si pripravíme náplň vymiešaním tvarohu so strúhanou čokoládou a medom. Vychladnuté cesto pomrvíme na malé kúsky a banán si nakrájame na kolieska. Pripravíme si poháre a navrstvíme doň korpus, banány, tvarohový krém a zakončíme to druhou vrstvou korpusu. Dezert môžeme podávať hneď, no najlepšie chutína druhý deň. Užívajte jeho skvelú chuť!

Fitness recept: Zdravšia krtkova torta v pohári
Nutričné hodnoty
1 porcia (celkovo 2 porcie)
Kalórie347
Bielkoviny24 g
Sacharidy36 g
Tuky9 g

Veríme, že vám táto zdravšia a krásne vyzerajúca tvarohová verzia krtkovej torty padne hneď do oka a čoskoro ňou potešíte vaše okolie. Ak sa vám recept páčil, budeme radi za jeho zdieľanie.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *