Fitness recept: Zdravé tekvicové lievance s arašidovým krémom a ovocím

Fitness recept: Zdravé tekvicové lievance s arašidovým krémom a ovocím

Neviete si predstaviť deň bez sladkých raňajok? Ak na vašom stole nesmú chýbať palacinky alebo waffle, určite budete milovať aj náš jesenný recept na výborné tekvicové lievance plné proteínu a prírodných ingrediencií. Ich príprava vám potrvá len niekoľko minút. Poďme teda na to! 

Na lievance potrebujeme:

Na krém potrebujeme:

Ingrediencie na zdravé tekvicové lievance

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

V prvom rade si v miske zmiešame všetky suché ingrediencie. Následne k zmesi pridáme vajíčko, tekvicové pyré a mlieko. Všetko spolu premiešame a môžeme sa pustiť do pečenia.  Vyhriatu panvicu postriekame kokosovým sprejom, a nalejeme na ňu malú naberačku cesta. Lievance opekáme na panvici z každej strany do zlatista, cca 2 minúty.

Krém na poliatie lievancov si pripravíme zmiešaním 100 % arašidového masla s tekvicovým pyré a agáve sirupom. Aby sme hmotu zriedili, postupne do nej prilievame vodu až vznikne hladkákrémová konzistencia. Tekvicové lievance podávame ešte teplé s krémom a ovocím. Dobrú chuť!

Fitness recept: Zdravé tekvicové lievance s arašidovým krémom a ovocím
NUTRIČNÉ HODNOTYNA CELÉ MNOŽSTVO
Kalórie422
Bielkoviny36 g
Sacharidy47 g
Tuky13 g

Doprajete si na raňajky tieto chutné tekvicové lievance aj vy? Dajte nám vedieť do komentára a nezabudnite náš fitness recept zdieľať ďalej.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *