Fitness recept: Hrnčekový slivkový koláč na raňajky

Fitness recept: Hrnčekový slivkový koláč na raňajky

Ak raňajkovať, tak jedine chutné a nutrične vyvážené jedlo. Aspoň my sa snažíme držať tohto pravidla, a preto do našej zbierky raňajkových receptov pridávame rýchly hrnčekový slivkový koláč.dokonalú jemnú chuť, ktorá sa bude výborne hodiť ku rannej káve či čaju! My sa už tých raňajok nevieme dočkať!

  Na prípravu potrebujeme:

*1 hrnček má objem 250 ml

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Najskôr si v miske zmiešame všetky sypké suroviny – múku, prášok do pečiva, proteín, xylitol a škoricu. Premiešame a pridáme aj tekuté ingrediencie – vodu, proteinelu, olej, flavor drops. Cesto kvalitne rozmiešame metličkou a vylejeme ho do formy (my sme použili o rozmere 30 x 18 cm) vystlanej papierom na pečenie alebo vystriekanej olejom v spreji. Na cesto poukladáme umyté, odkôstkované a nakrájané slivky, ktoré jemne vtlačíme do cesta. Koláč pečieme 30 minút pri 175℃ a potom ešte 10 minút pri 150℃. Na záver môžeme koláč poliať proteinelou zriedenou s mliekom. Dobrú chuť!

Fitness recept: Hrnčekový slivkový koláč na raňajky
NUTRIČNÉ HODNOTYNA 1 KÚSOK (CELKOVO 12 KÚSKOV)
Kalórie161
Bielkoviny9 g
Sacharidy23 g
Tuky4 g

Veríme, že si tento jednoduchý slivkový koláč sami na raňajky čoskoro doprajete. Ak sa vám recept páčil, budeme radi, ak ho podporíte zdieľaním.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *