Fitness recept: Proteínové šišky s banánom a čokoládovým sirupom

Fitness recept: Proteínové šišky s banánom a čokoládovým sirupom

Máte radi sladké fitness recepty? Tak to rozhodne musíte vyskúšať tieto proteínové šišky, ktoré si môžete dopriať aj ako zdravé raňajky. Ochutené banánom a čokoládovým sirupom si ich určite zamilujete. Navyše sú obohatené o proteín a majú nízky obsah kalórií. Poďme na to! 

Na cesto potrebujeme:

  • 200 ml vody
  • 160 g špaldovej hladkej múky
  • 40 g proteínu True Whey v ľubovoľnej príchuti
  • 1 vajce
  • 2 PL Xylitolu
  • 1 PL roztopeného kokosového oleja
  • 1 ČL prášku do pečiva

Na ozdobenie potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Do misky nasypeme všetky suché ingrediencie – špaldovú hladkú múku, proteín True Whey, Xylitol, prášok do pečiva a pridáme k nim vodu, vajíčko a roztopený kokosový olej. Všetko spolu dobre miešame, až kým nám nevznikne jednotné a vláčne cesto. Následne si pripravíme silikónové formičky na šišky a postupne do nich nadávkujeme cesto. Ak nemáme formičky na šišky, môžeme použiť aj formičky na muffiny. Takto nadávkované cesto vložíme do vyhriatej rúry a pečieme dozlatista asi 10 minút pri teplote 175 °C. Hotové šišky necháme na chvíľu vychladnúť a opatrne ich vyberieme z foriem. Do stredu každej šišky pridáme koliesko nakrájaného banánu a polejeme sirupom. Dobrú chuť!

Fitness recept: Proteínové šišky s banánom a čokoládovým sirupom
NUTRIČNÉ HODNOTYNA 1 KÚSOK (CELKOVO 16 KÚSKOV)
Kalórie70
Bielkoviny4 g
Sacharidy10 g
Tuky2 g

Tento fitness recept na proteínové šišky si pripravíte za necelých 30 minút. Vyskúšate ho aj vy? Dajte nám vedieť dole do komentára, a nezabudnite náš recept zdieľať ďalej.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *