Fitness recept: Plnená vaječná omeleta vo forme wrapu

Fitness recept: Plnená vaječná omeleta vo forme wrapu

Vaječné bielka patria medzi najlepšie zdroje bielkovín, a ak máme príležitosť ich zaradiť do nášho jedálnička, tak neváhame ani sekundu. Tentokrát sme sa riadili heslom v jednoduchosti je krása a pripravili sme si dokonalú vaječnú omeletu vo forme wrapu plnenú šunkou a čerstvou zeleninou. Poďte vyskúšať túto jednoduchú a výživnú delikatesu, ktorú máte hotovú za pár minút!

Na prípravu potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Ghí dáme na panvicu a necháme ho rozohriať. Medzitým si nakrájame avokádo a paradajky na tenké plátky. Na rozpálenú panvicu vylejeme vaječné bielka dochutené soľou a korením a necháme ich zľahka zatiahnuť. Na vajíčkovú placku rozložíme plátky šunky, paradajky, avokádo. Panvicu prikryjeme pokrievkou a takto placku necháme po dobu asi 2 minút. Následne omeletu zrolujeme do wrapu a môžeme podávať! Servírujeme so šalátom, domácim dipom či obľúbenou bezkalorickou omáčkou. Dobrú chuť!

Fitness recept: Plnená vaječná omeleta vo forme wrapu
Nutričné hodnoty
1 porcia (celkovo 1 porcia)
Kalórie276
Bielkoviny23 g
Sacharidy5 g
Vláknina2 g
Tuky18 g

Veríme, že tento recept na vaječný wrap nabitý bielkovinami čoskoro obohatí aj váš jedálniček. Ak sa vám recept páčil, budeme radi ak ho podporíte zdieľaním.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

  1. Branislav Tomčík
    16. 10. 2023
    Odpoveď:

    Dobrý deň.Ste jednička!Dakujem za motivaciu!

    Odpovedať