Fitness recept: Pečené rezne so zemiakovou kašou

Fitness recept: Pečené rezne so zemiakovou kašou

Máme pre vás geniálny tip na nedeľný obed! Inšpirujte sa receptom na pečené rezne podávané s nadýchanou zemiakovou kašou, ktoré vyčarujú úsmev na tvári všetkým členom vašej rodiny. A najlepšie na tom je, že si ho môžete vďaka jeho vyváženým nutričným hodnotám a slušnej dávke bielkovín vychutnať úplne bez výčitiek. Je to bomba, však? Poďme variť!

Na prípravu potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Kuracie prsia narežeme na tenké rezne, ktoré osolímeokoreníme z oboch strán. Vo väčšej mise si zmiešame jogurt s vajíčkom a pretlačeným cesnakom. Mäso preložíme do jogurtovej marinády a dôkladne premiešame, aby bol každý rezeň obalený v jogurte zo všetkých strán. Následne rezne obalíme v strúhanke zmiešanej s najemno nastrúhaným parmezánom. Rezne ukladáme na plech vystlaným papierom na pečenie a každý rezeň zvrchu zľahka postriekame olivovým olejom. Pečieme ich pri teplote 200°C dozlatista, a to približne 25 minút. Rezne podávame ešte teplé so zemiakovou kašou jogurtovým dressingom či obľúbenou bezkalorickou omáčkou. Dobrú chuť!

Fitness recept: Pečené rezne so zemiakovou kašou
NUTRIČNÉ HODNOTY
NA 1 PORCIU (CELKOVO 5 PORCIÍ)
Kalórie236
Bielkoviny33 g
Sacharidy12 g
Tuky7 g

Videorecept na pečené rezne so zemiakovou kašou:

Veríme, že tento recept na pečené rezne bude vaša rodina zbožňovať, a vy sa už viac nebudete trápiť s nápadmi na super rýchly obed! Ak by ste recept radi odporúčili aj vašim známym, nezabudnite ho s nimi zdieľať.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *