Fitness recept: Ovsená kaša s kakaom a kávou

Fitness recept: Ovsená kaša s kakaom a kávou

Neviete si svoje ráno predstaviť bez kávy a svojej obľúbenej ovsenej kaše? Potom skúste týchto dvoch obľúbencov spojiť do jedného. Získate tak jedinečný chuťový zážitok a zároveň raňajky, ktoré vás spoľahlivo nabudia do nového dňa. Potom už je len na vás, čo do nej ešte pridáte. Bude to ovocie, oriešky alebo klasika v podobe arašidového masla?

Budeme potrebovať:

Na zdobenie budeme potrebovať (nemusí byť):

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Najprv si pripravíme espresso lungo. Potom si na panvici zmiešame všetky suché ingrediencie – ovsené vločky, proteín, kakao i škoricu a ľahko spoločne opražíme. Následne pridáme espresso lungo a podľa potreby aj vodu (my sme priliali približne 100 ml).

Ovsená kaša s kakaom a kávou - príprava

Všetko spoločne za stáleho miešania varíme, kým nevznikne hustejšia kaša.

Ovsená kaša s kakaom a kávou - ideálna konzistencia

Preložíme ju do misky a na záver dozdobíme jogurtom aj ďalšími dobrotami, aby naša kaša lahodila nielen chuťovým pohárikom, ale aj oku. My sme na to použili ovsené vločky, pár zrniečok kávy a škoricu. Vedľa ale nešliapnete ani s čokoládou, orechmi, orieškovým maslom alebo lyofilizovaným ovocím.

Ovsená kaša s kakaom a kávou
Nutričné hodnoty

1 celá porcia

Energetická hodnota367 kcal
Bielkoviny40 g
Sacharidy37 g
Tuky5 g
Vláknina7 g

Táto ovsená kaša s dávkou kávy vás spoľahlivo nakopne pred tréningom aj náročným pracovným dňom. Okrem toho vás určite poteší svojou lahodnou chuťou, ktorá spestrí vašu obľúbenú ovsenú kašu.

Neváhajte a zdieľajte s nami vaše výtvory na sociálnych sieťach označením #gymbeamsk.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *