Fitness recept: Fazuľová polievka s cestovinami

Fitness recept: Fazuľová polievka s cestovinami

Vyhýbate sa polievkam, pretože ste po nich rýchlo hladní? Tak to sa pri tejto polievke nestane. Vďaka fazuľkám a proteínovým cestovinám je plná bielkovín, ktoré zasýtia. A samozrejme nechýba ani zelenina bohatá na vlákninu. Vďaka tomu vznikne nutrične bohatá polievka, ktorá má skvelú chuť a podmanivú vôňu. Perfektne sa hodí na obed aj večeru.

Budeme potrebovať:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Cibuľu a cesnak nasekáme najemno, mrkvu a zeler nakrájame na menšie kúsky. Vo väčšom hrnci si rozpálime olej, opečieme cibuľu, mrkvu, zeler a po chvíli prihodíme aj cesnak. Ďalej pridáme nakrájané paradajky, zeleninový vývar, prepláchnutú fazuľu, sušenú bazalku a polievku varíme do zmäknutia zeleniny. Keď sa polievka varí, dáme si do iného hrnca uvariť v osolenej vode proteínové cestoviny podľa návodu.

Fazuľová polievka s cestovinami

Na konci varenia polievku dochutíme soľou, korením a vmiešame hrsť nasekanej petržlenovej vňate. Potom ju odstavíme z plameňa a vmiešame uvarené proteínové cestoviny. A máme hotovo. Pri podávaní ešte porciu dozdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Fazuľová polievka s cestovinami
Nutričné hodnoty1 porcia (celkom 5 porcií)
Energetická hodnota306 kcal
Bielkoviny19 g
Sacharidy40 g
Tuky6 g
Vláknina8 g

Táto polievka skvele zasýti, a navyše si na nej maximálne pochutnáte. Vďaka jednoduchej príprave si ju môže doma urobiť úplne každý.

Neváhajte a zdieľajte s nami vaše výtvory na sociálnych sieťach označením #gymbeamsk.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *