Fitness recept: Bounty torta s lahodnou kombináciou kokosu a čokolády

Fitness recept: Bounty torta s lahodnou kombináciou kokosu a čokolády

Hovorí sa, že menej je niekedy viac. To však zaručene neplatí pri našej obľúbenej kokosovej tyčinke. Preto sme sa rozhodli pripraviť si ju rovno vo veľkej tortovej forme a navyše v zdravšej verzii so skvelými nutričnými hodnotami! Vyskúšajte našu čokoládovo-kokosovú Bounty tortu bez múky a vychutnajte si túto dobrotu plnú intenzívnych chutí. Poďme sa pustiť do jej prípravy!

Na prípravu korpusu potrebujeme:

Na prípravu náplne potrebujeme:

Na prípravu polevy potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Ovsené vločky a kokos rozmixujeme na konzistenciu múky. K zmesi prilejeme roztopené maslo a premiešame. Ak je cesto príliš suché, prilejeme k nemu ešte trošku mlieka. Pripravené cesto vtlačíme do tortovej formy (my sme použili formu o priemere 20 cm). Ďalej si pripravíme náplň. Tvaroh vymiešame s vajíčkami, xylitolom a strúhaným kokosom. Náplň nalejeme na pripravený korpus a tortu pečieme pri teplote 170 °C približne 50 minút. Tortu necháme čiastočne vychladnúť a následne na ňu nalejeme polevu. Tú pripravíme roztopením čokolády s tuhou časťou kokosového mlieka. Tortu necháme stuhnúť v chladničke aspoň 3 hodiny a môžeme podávať.

Fitness recept: Bounty torta s lahodnou kombináciou kokosu a čokolády
Nutričné hodnoty
1 kúsok (celkovo 10 kúskov)
Kalórie255
Bielkoviny7 g
Sacharidy23 g
Tuky15 g

Veríme, že si na tejto Bounty torte vo fit verzii s originálnou a exotickou chuťou pochutnáte rovnako ako my. Ak sa vám recept páčil, nezabudnite sa oň podeliť a inšpirujte tak vaše okolie k zdravému pečeniu.

Neváhajte a zdieľajte s nami vaše výtvory na sociálnych sieťach, označením #gymbeamsk.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *