Fitness recept: Banánové lievance z ovsených vločiek

Fitness recept: Banánové lievance z ovsených vločiek

My si ráno bez raňajok už ani nevieme predstaviť a priznáme sa, že častokrát náš výber padne na sladkú verziu. Jednoducho ranná káva a čaj u nás idú ruka v ruke so sladkou dobrotou. Ale aby sme nezaháľali, neustále vymýšľame sladké raňajkové recepty, ktoré nás okrem skvelej chuti predovšetkým kvalitne zasýtia a dodajú nášmu telu zdraviu prospešné živiny. Tentokrát sme skúsili banánové lievance z ovsených vločiek, a verte nám, toto jednoznačne musíte vyskúšať!

Na prípravu potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Všetky ingrediencie vložíme do mixéra a mixujeme, kým nám nevznikne jednotná, hladká zmes. Pripravíme si panvicu, ktorú vystriekame olejom v spreji. Lyžicou vytvárame na panvici lievance a pečieme ich z oboch strán dozlatista. Hotové lievance ozdobíme ovocím, orieškami, javorovým sirupom či akýmkoľvek obľúbeným bezkalorickým sirupom a podávame!

Fitness recept: Banánové lievance z ovsených vločiek
Nutričné hodnoty
1 porcia (celkovo 3 porcie)
Kalórie259
Bielkoviny11 g
Sacharidy38 g
Vláknina4 g
Tuky6.6 g

Veríme, že vás recept na banánové lievance s ovsenými vločkami príjemne prekvapil a zaradíte si ho medzi vaše pravidelné raňajkové nápady. Potešte aj svojich známych a recept s nimi zdieľajte.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *