Čím potešiť športovca na Valentína? Proteínovými raňajkami do postele!

Čím potešiť športovca na Valentína? Proteínovými raňajkami do postele!

Sladké proteínové raňajky vyjadria na Valentína to, čo nedokážete slovami povedať. Prekvapte nimi svojich najbližších a doprajte im dávku fantázie na tanieri. Navyše, fitness recept na proteínové lievance zahŕňa len zdravé potraviny s vysokým obsahom bielkovín. Urobte si radosť a vyskúšajte ich s porciou orieškového masla a nízkokalorického jablkového džemu Jammy Spread. Mňam!

Recept na proteínové lievance na Valentína

Potrebujeme:

Ingrediencie na prípravu proteínových palaciniek

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Zmes na prípravu proteínových palaciniek Protein pancakes zmiešame spolu s vodou a poriadne premiešame v šejkri. Panvicu potrieme kokosovým olejom v spreji a z pripraveného cesta upečieme lievance, ktoré opekáme približne minútu z každej strany.

Hotové proteínové lievance podávame s Jammy Spread, jogurtom, mandľovým maslom, orieškami a čerstvým ovocím. Et voilà sladké proteínové raňajky sú na svete. Potešte nimi svojich najbližších práve na Valentína, veď kto by si neželal raňajky do postele?

Nutričné hodnotyna celú porciu
Kalórie482
Bielkoviny32 g
Sacharidy49 g
Tuky19 g
Proteínové lievance, fitness recept, ingrediencie, Valentínske raňajky do postele

Ako sa vám páči recept na proteínové lievance? S čím si proteínové palacinky najradšej vychutnáte vy? Podeľte sa s nami o vaše tipy ako servírovať sladké raňajky a vložte do komentárov aj fotku. Nezabudnite článok zdieľať, aby aj vaši priatelia a známi mali na Valentína sladké ráno.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *