GymTalk – nový event GymBeamu pre všetkých fitness nadšencov

GymTalk – nový event GymBeamu pre všetkých fitness nadšencov

Radi by sme vám predstavili náš nový event venovaný všetkým fitness nadšencom GymTalk. Prostredníctvom tohto eventu chceme podporiť fitness komunitu a poskytnúť vám možnosť spoznať známe fitness osobnosti. Zároveň chceme vytvoriť podujatie, na ktorom si budete môcť rozšíriť vaše obzory a zdieľať vedomosti s ostatnými nadšencami. Pozrite sa spoločne s nami na to, ako vyzeral historicky prvý GymTalk, ktorý sa uskutočnil priamo v košických priestoroch GymBeamu! 

Prehliadka firmy, osviežujúce drinky a lahodné fitness tapas

Prvý GymTalk sa začal zľahka – priamo na predajni, kde čakalo hostí príjemné osvieženie vo forme welcome fitness drinku. Následne sme prešli na prehliadku priestorov GymBeamu, ktorú viedol majiteľ spoločnosti, Dalibor Cicman. Okrem priestranných kancelárií, mali účastníci GymTalku možnosť exkluzívne nahliadnuť aj do skladových priestorov.  

GymTalk, fitness event, GymBeam

Po pohári osviežujúceho drinku vyrobeného z Gymbeam produktov, čakalo na hostí chrumkavé fitness tapas, ktoré pripravila naša šikovná foodblogerka Simona Malková. K dispozícii boli fitness dobroty plné proteínu. Nechýbali medzi nimi nepečené ovsené guličky s brusnicami a orechami, kuskusové guličky, proteínové mini muffiny či cuketové mini pizze. Návštevníci mohli ochutnať aj náš proteínový Mug Cake či proteínové palacinky, a pre každého bol pripravený lahodný BCAA Energy Drink.

GymTalk, Fitness jedlo, Fitness recepty, GymBeam
GymTalk, fitness jedlo, fitness recepty, GymBeam

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Jakub Enžl, Jan Krasinský a ich fitness seminár

Hosťami historicky prvého GymTalku boli Jakub Enžl a Jan Krasinský, ktorí spolu zdieľajú vášeň pre fitness a cvičenie. Prvotná motivácia, ktorá ich doviedla k tréningom, bola totiž u oboch rovnaká – mysleli si, že sú príliš chudí a chceli to zmeniť. Začiatky tréningu Jana Krasinského sa dokonca spájajú s thajským boxom a 3 zlomenými prstami na nohe!

GymTalk, fitness seminár, Jakub Enžl, Jan Krasinský, GymBeam

Dozvedeli sme sa aj to, ako sa títo dvaja páni zoznámili. Jakub nám prezradil, že ho ľudia porovnávali s Janom a vždy ich zaujímalo, ktorý z nich je lepší. Oni sa však na to pozerali inak. Vo svojej podobnosti našli výhodu a začali tvoriť zaujímavý fitness obsah. Ich Youtube kanály dnes ponúkajú množstvo videí od kulturistických tréningov až po zábavné videá. Dá sa však na fitness a youtube uživiť? 

Na to má Jan Krasinský jednoznačnú odpoveď: “Ak chceš byť dobrý atlét a chceš byť v niečom najlepší, musíš si život nastaviť tak, aby si mal prostriedky na to byť najlepším. Žiaden šport nejde bez peňazí a v tejto dobe sa prostredníctvom médií dajú zarobiť peniaze ľahko. Takže točte! Dnes vám už genetika nestačí, musíte to všetko spojiť dokopy a musíte sa jednoducho snažiť.”

GymTalk, Jan Krasinky, Fitness seminár, GymBeam

Ďalšou častou otázkou, s ktorou sa Jakub a Jan stretávajú je to, prečo nenatáčajú tak veľa “Strength Wars” – teda videí, v ktorých proti niekomu súperia v silových disciplínach. 

Jakub Enžl nám to, prečo sa ľudia nechcú púšťať do Strength Wars s ním a Janom, vysvetlil na svojej osobnej skúsenosti v súťaži zvanej “Deadlift Madness” proti Marekovi Folhovi – expertovi na sumo deadlift. 

“Keď som šiel proti Folhovi, tak som si bol na 86 % istý, že prehrám. Ale išiel som do toho, lebo to je Folha! Pre mňa to je legenda deadliftov, pretože nie je populárny, ale ťahá sa na svetové špičky. Vôbec ho nie je vidieť, čo je veľká škoda, pretože tento človek má svetové čísla. Takže som do tejto “vojny” šiel, aj keď som vedel, že prehrám. Baví ma to, atmosféra, ľudia a to celkové napätie, ale prehral som. Nemal som sa však za čo hanbiť, ale práve to veľa ľudí “neprekusne”. Keď raz prehrajú vo “vojne” už do toho viac nechcú ísť. A to je ten dôvod.” 

GymTalk, Jakub Enžl, Strength Wars, GymBeam

Jan a Jakub nám prezradili viac aj o svojom stravovaní a následne odpovedali na otázky publika. Vypočujte si ich všetky v tomto videu: 

Prekvapenie večera  Gábor Boráros a pohodový Meet & Greet 

Prvý GymTalk sme však chceli obohatiť ešte o čosi viac, a preto sme naň pozvali populárneho MMA bojovníka Gábora Borárosa, ktorého vyspovedal moderátor večera a bodybuilder Janko Král

GymTalk, Gábor Boráros, MMA, Muscle Talk, GymBeam

Gábor nám prezradil, ako sa dostal k MMA, ako prebiehajú jeho tréningy ale aj to, ako sa vyrovnáva so stresom pred zápasom. Celý rozhovor si môžete pozrieť tu: 

Zvyšok večera sa niesol v pohodovej atmosfére Meet & Greet, kde sa zúčastnení mali šancu porozprávať, poradiť či odfotiť s Jakubom, Janom a Gáborom.  

GymTalk, fitness seminár, GymBeam, Jakub Enžl, Jan Krasinský

Nedeľný GymTalk tréning

Aby sme historicky prvý GymTalk ukončili skutočne veľkolepo, na druhý deň sme pripravili spoločný tréning s Jakubom a Janom. Všetci si kvalitne zacvičili a naši hostia poskytli účastníkom cenné rady o tréningu. Pozrite si zostrih z eventu a tréningu: 

        

Veríme, že sa všetkým účastníkom GymTalku #1 event páčil, a už čoskoro sa vidíme na GymTalk #2! 

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *