Fitness recept: Vláčne cuketové brownies s čokoládou

Fitness recept: Vláčne cuketové brownies s čokoládou

Ak ste aj vy fanúšikom brownies, tak vás nasledujúca zdravšia verzia tejto obľúbenej čokoládovej maškrty určite poteší! Vyskúšajte recept na čokoládové brownies pripravené z cukety, ktorá dodáva ich cestu vláčnosť, avšak na chuti to ani nerozoznáte! Poďte sa pustiť do prípravy tejto unikátnej pochúťky!

Na prípravu potrebujeme:

Ingrediencie na vláčne cuketové brownies s čokoládou

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

V prvom rade si cuketu aj so šupkou najemno nastrúhame, pridáme k nej vajíčko, tekutý kokosový olej, med a dôkladne premiešame. Následne pridáme suché ingredience, teda múku, preosiate kakao, kokosový cukor a kypriaci prášok. Opäť premiešame a cesto riedime vodou, aby malo tekutejšiu konzistenciu. Na záver vmiešame do cesta na menšie kúsky nasekanú čokoládu.

Cesto na vláčne cuketové brownies s čokoládou

Cesto prelejeme do menšieho plechu (my sme použili o rozmere 20×20 cm) vystlaného papierom na pečenie a brownie pečieme približne 25 minút pri teplote 180°C. Po upečení necháme úplne vychladnúť, nakrájame a vychutnávame!

Fitness recept: Vláčne cuketové brownies s čokoládou
NUTRIČNÉ HODNOTYNA 1 KÚSOK (CELKOVO 9 KÚSKOV)
Kalórie156
Bielkoviny3 g
Sacharidy22 g
Tuky6 g

Veríme, že vás cuketová verzia obľúbeného čokoládoveho brownies príjemne poteší. Ak sa vám recept páčil, podporte ho zdieľaním.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *