Fitness recept: Vegánske truffles s arašidovým maslom

Fitness recept: Vegánske truffles s arašidovým maslom

Chystáte domácu oslavu, no došli vám nápady na dezert? Vyskúšajte vynikajúci fitness recept na vegánske truffles, na ktoré potrebujete len 5 ingrediencií a ich príprava vám nezaberie veľa času. Už jedna gulička navyše obsahuje len 3,9 g sacharidov a až 8 g bielkovín. Poďte si s nami pochutnať!

Na prípravu potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Vo veľkej miske si spolu zmiešame arašidové maslo, vegan protein, Jammy Spread a vytvoríme tuhú hmotu. Zo vzniknutej zmesi následne vytvarujeme 20 guličiek, a dáme ich vychladiť na niekoľko hodín do chladničky.

Kým guličky stuhnú, roztopíme si čokoládu nad parou. Jeden hrniec si do ⅓ naplníme vodou a necháme ju zovrieť. Potom naň položíme druhý hrniec s nalámanou čokoládou a kokosovým olejom. Pomocou metličky pomaly miešame, až kým čokoláda nie je úplne roztopená, a potom ju stiahneme z ohňa.

Pripravíme si plytký plech, vystelieme ho papierom na pečenie, a z chladničky si vyberieme dobre vychladené a stuhnuté guličky. Tie opatrne polejeme po celom povrchu roztopenou čokoládou. Takto obalené guličky poukladáme na plech v dostatočnej vzdialenosti od seba, a opäť vložíme do chladničky, aby čokoláda úplne stuhla. Potom môžeme podávať!

Fitness recept: Vegánske truffles s arašidovým maslom
NUTRIČNÉ HODNOTYNA 1 GULIČKU (CELKOVO 20 GULIČIEK)
Kalórie123
Bielkoviny8 g
Sacharidy3.6 g
Tuky8 g

Vyskúšali ste náš fitness recept na vegánske truffles s arašidovým maslom a zamilovali ste si ho? Nezabudnite ho preto zdieľať medzi svojich priateľov a pochváľte sa fotkou aj nám do komentára. 

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *