Fitness recept: Vanilkové palacinky s tvarohom a lesným ovocím

Fitness recept: Vanilkové palacinky s tvarohom a lesným ovocím

Neviete, akou dobrotou potešiť svoju drahú polovičku? Tieto ružové palacinky vyjadria vašu lásku za vás. A nie je potrebné ani spomínať, aká dokonalá je kombinácia vanilky, lesného ovocia a ľahko kyslastého tvarohu, však? Okrem toho, že skvele chutia a vyzerajú, sú aj maximálne jednoduché na prípravu. Tento recept vám tak príde rozhodne vhod aj vo chvíli, keď sa vraciate hladný z tréningu a hľadáte nejakú dobrotu, ktorá zasýti a dodá telu potrebné živiny.

Na palacinkové cesto budeme potrebovať

Na krém, polevu a zdobenie budeme potrebovať:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Najprv si pripravíme cesto na palacinky. V miske zmiešame múku, 2 ČL xylitolu, vajíčka, MoiMüv Protein Milkshake, repový prášok a spoločne rozmiešame. Môžeme na to použiť aj šľahač. Podľa chuti pridáme pár kvapiek jahodových Flavor Drops, ale nie je to nutné. Hneď ako máme hotovo, môžeme si rozpáliť panvicu, ktorú vystriekame olejom v spreji. Postupne na nej opekáme z oboch strán všetky palacinky. Potom sa pustíme do prípravy ostatných komponentov.

V menšom hrnci spoločne zahrejeme mrazené lesné ovocie, potom k nemu pridáme aj 2 ČL xylitolu. V samostatnej miske si potom zmiešame tvaroh s vanilkovým proteínom. A môžeme pomaly servírovať. Jednotlivé palacinky rozdelíme na 4 rovnako veľké porcie. Ku každej z nich pridáme tvarohový krém, časť rozvareného ovocia, a nakoniec každú porciu zasypeme 10 g nakrájaných lieskových orechov.

Náš tip: Tvarohový krém môžete dať vedľa palaciniek a každé sústo v ňom namáčať. Rovnako skvele však chutí aj vo vnútri palaciniek.

Vanilkové palacinky s tvarohom a lesným ovocím
Nutričné hodnoty

1 porcia (celkom 4 porcie)

Kalórie314 
Bielkoviny24,5 g
Sacharidy27,5 g
Tuky11 g
Vláknina3,5 g

Palacinky si môžete dať na raňajky, desiatu alebo ako ľahší obed. Najlepšie chutia po poriadnom tréningu alebo pripravené od vašej drahej polovičky. Tak dobrú chuť!

Neváhajte a zdieľajte s nami vaše výtvory na sociálnych sieťach označením #gymbeamsk.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *