Fitness recept: Sladký dezert z kuskusu s čerstvým ovocím a voňavou škoricou

Fitness recept: Sladký dezert z kuskusu s čerstvým ovocím a voňavou škoricou

Kuskus je cestovina, ktorú si zvyčajne pripravujeme ako prílohu k mäsu alebo z nej vykúzlime zeleninový šalát. My sme však objavili jej tajnú zbraň! Chutí skvelo dokonca aj v sladkom prevedení! Náš nový recept je úžasný nielen pre jeho rýchlu a jednoduchú prípravu, ale aj pre vyvážené nutričné hodnoty a dokonalú chuť. Vyskúšajte tento sladký dezert z kuskusu s čerstvým ovocím a voňavou škoricou. Skvelý tip na rýchle raňajky alebo na sladký dezert po obede!

Na prípravu potrebujeme:

Na dokončenie potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Mlieko nalejeme do malého hrnca a zohrejeme na miernom plameni. Následne k nemu pridáme agáve sirup a celú škoricu. Mlieko privedieme do varu a škoricu z neho vytiahneme. Medzitým si pripravíme kuskus, ktorý vložíme do ďalšieho hrnca a zalejeme ho mliečnou prevretou zmesou. Hrniec s kuskusom prikryjeme pokrievkou a necháme takto 10 minút odležať. Kuskus následne rozdelíme do dvoch malých misiek. Posypeme škoricou, nasekanými orechami a dozdobíme nakrájaným ovocím. Podávame a vychutnávame!

Fitness recept: Sladký dezert z kuskusu s čerstvým ovocím a voňavou škoricou
Nutričné hodnoty
1 porcia (celkovo 2 porcie)
Kalórie342
Bielkoviny14 g
Sacharidy57 g
Tuky6 g

Veríme, že po vyskúšaní nového receptu na sladký dezert z kuskusu si ho budete pripravovať pravidelne. Potešte aj vaše okolie a recept zdieľajte.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *