Fitness recept: Rýchle arašidové košíčky s proteínom a čokoládou

Fitness recept: Rýchle arašidové košíčky s proteínom a čokoládou

Všetci okolo vás pečú, no vy ste radi, že máte pomimo svojich povinností čas si aspoň trošku oddýchnuť? Nemusíte sa vôbec cítiť zle! My vám prinášame tip, ako potešíte vašu rodinu či pohostíte návštevu, aj keď na pečenie skutočne nemáte čas ani chuť. Vyskúšajte tento skvelý a rýchly recept na nepečené arašidové košíčky s čokoládou a proteínom. Dobrota hotová za pár minút, ktorá poteší úplne každého!

Na prípravu potrebujeme:

Ingrediencie na arašidové košíčky

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Roztopíme si horkú čokoládu, do ktorej primiešame kokosový olej. Pripravíme si 10 košíčkov (my sme použili silikónové s priemerom 5 cm). Naplníme ich roztopenou čokoládou a necháme 15 minút v mrazničke. Následne si arašidové maslo poriadne vymiešame s proteínom a javorovým sirupom. Košíčky plníme arašidovou zmesou a posypávame nasekanými orechami. Opäť necháme 15 minút v mrazničke a lahodný dezert je pripravený na podávanie!

Fitness recept: Rýchle arašidové košíčky s proteínom a čokoládou
Nutričné hodnoty
1 košíček (celkovo 10 košíčkov)
Kalórie229
Bielkoviny8,3 g
Sacharidy7,5 g
Tuky18,2 g
Vláknina0,9 g

Veríme, že si tento rýchly nepečený recept na arašidové košíčky zamilujete a uspokojíte ním svoju chuť na sladké. Potešte aj svoje okolie a o tento skvelý recept sa s ním podeľte.

Neváhajte a zdieľajte s nami vaše výtvory na sociálnych sieťach, označením #gymbeamsk.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *