Fitness recept: RAW datľové tyčinky s orieškovým maslom

Fitness recept: RAW datľové tyčinky s orieškovým maslom

Máte po dobrom obede často chuť na nejakú sladkú bodku na záver? My tento pocit veľmi dobre poznáme. Preto majú rýchle a zdravé snacky v našom jedálničku svoje významné miesto. O tento nový recept sa s vami musíme podeliť! Pripravte si s nami rýchle, chutné a výživné raw datľové tyčinky s orieškovým maslom, ktoré pre nás aktuálne nemajú konkurenciu! Navyše skvele nabijú energiou na cestách či túrach, ktoré ste sa rozhodli pokoriť. Jednoducho mäkká dobrota, ktorá nás vždy zachráni a zaženie chuť na sladké.

Na prípravu potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Datľovú pastu, orieškové maslo a horúcu vodu spolu rozmixujeme, kým nám nevznikne jednotná hladká zmes. Do tejto zmesi vmiešame müsli mix a ryžové burizóny. Do malého plechu vystlaného papierom na pečenie poriadne utlačíme tyčinkovú zmes. Následne ju dáme stuhnúť a schladiť do chladničky aspoň na 3 hodiny. Potom ju nakrájame na tyčinky, ktoré skladujeme v chladničke alebo mrazničke. Už nám ostáva iba jedno – užiť si tento lahodný snack!

Fitness recept: Raw datľové tyčinky s orieškovým maslom
Nutričné hodnoty
1 tyčinka (celkovo 12 tyčiniek)
Kalórie121
Bielkoviny2 g
Sacharidy23 g
Tuky3 g

Veríme, že vás recept na tento zdravý snack v podobe raw datľových tyčiniek potešil a už čoskoro si pripravíte vlastné zásoby na zdravé maškrtenie! Ak sa vám recept páčil, nezabudnite ho zdieľať.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *