Alexandra Bring: Ako sa z fitness modelky stala úspešná mama blogerka?

Alexandra Bring: Ako sa z fitness modelky stala úspešná mama blogerka?

V súčasnosti sú jej kanály na sociálnych sieťach plné lifestylového obsahu. Nebolo to vždy tak. Vedeli ste, že sa Alexandra Bring zaraďovala medzi úspešné fitness modelky?

Táto kráska sa narodila 26. marca 1990 vo Švédsku. Do povedomia verejnosti sa však začala dostávať až v roku 2012, a to v súvislosti so svojou premenou. O rok skôr sa totiž rozhodla zmeniť svoj život. Štíhla party girl, ktorá pravidelne trávila víkendy maškrtením a pitím alkoholu, sa pomaly premieňala na svalnatú fitnesku, ktorej hlavnou vášňou je zdravá strava a silový tréning. Celá táto zmena však neprebehla zo dňa na deň. Išlo o sústavnú a dlhodobú prácu, ktorá nebola vždy jednoduchá, čo potvrdzuje aj sama Alexandra.

„Vo svete, kde si prehliadame nádherné profily na sociálnych sieťach, je dôležité vedieť, že za každým dokonalým obrázkom stojí príbeh. Trvalo mi veľa rokov, než som získala sebaúctu. Rovnako sa, samozrejme, objavujú dni, keď o sebe pochybujem a cítim sa v strese, že to, čo robím, nestačí,” vyhlásila Bring počas svojej fitness cesty.

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Stravovanie a tréning v podaní Alexandry Bring

S narastajúcim počtom sledovateľov sa však Alexandre začali otvárať nové podnikateľské príležitosti, a tak sa môže pochváliť napríklad svojou kolekciou oblečenia pod názvom Bring Sportswear, ktorá je určená predovšetkým na cvičenie.

A ako vlastne vyzeral tréningový plán samotnej Bring? V období svojho športového vrcholu navštevovala fitko 5-krát týždenne s tým, že striedala tréning vrchnej a spodnej časti tela. Začínala komplexnými cvikmi s voľnou váhou a končila izolovanými cvikmi na strojoch. Kardio zaraďovala len príležitostne, pretože nebola jeho fanúšičkou. Čo sa týka stravovania, Alexandra nemala presne stanovený jedálniček. Riadila sa predovšetkým zásadami IIFYM a zároveň dodržiavala pravidlo 80/20, podľa ktorého iba 20 % stravy tvorili menej vhodné, ultraspracované potraviny bohaté na cukor a tuk. Zvyšok jedálnička bol založený na vyvážených, čerstvých a minimálne spracovaných potravinách.

Narodenie dvoch dcér a premena obsahu 

Ako čas plynul, tak sa zmenila aj náplň jej každodenného života. V roku 2018 porodila prvú dcéru Lou a v roku 2020 druhé dievčatko, ktoré sa volá Tula. Nie je teda žiadnym prekvapením, že ju tieto malé slečny zamestnávajú na 100 %, s čím súvisí aj premena obsahu. Fotky z fitka nahradili snímky detí a bežných zážitkov mamy na plný úväzok. Aj tento obsah však fanúšikov evidentne baví, keďže jej instagramový profil v máji 2021 sledovalo približne 572 tisíc ľudí. Ak sa chcete dozvedieť viac o rodinnom živote Alexandry Bring, nemal by vám uniknúť ani jej blog či youtubový kanál, do ktorého nahráva vlogy. Tie sú, prirodzene, vo švédčine, čo môže byť pre mnohých prekážkou.

Už ste počuli o tejto kráske? Ak áno, ste skôr fanúšikmi jej fitness obsahu alebo sa radi pozeráte na príspevky zo života matky? Podeľte sa s nami o svoj názor v komentároch a ak sa vám článok páčil, nezabudnite ho zdieľať so svojimi priateľmi.

Zdroje:

[1] Alexandra Bring: The Swedish Fitness Sensation – https://bodyhealthmag.com/alexandra-bring-the-swedish-fitness-sensation/

[2] Švédská fitness královna Alexandra Bring může být inspirací pro mnoho žen – https://refresher.cz/77209-Svedska-fitness-kralovna-Alexandra-Bring-muze-byt-inspiraci-pro-mnoho-zen

[3] Alexandra Bring – https://buzzlearn.com/alexandra-bring/

[4] Alexandra Bring Net worth, Age, Bio, Height, Wiki, Facts – https://trendcelebsfacts.com/alexandra-bring/#fact

[5] ALEXANDRA BRING NET WORTH – https://www.idolnetworth.com/alexandra-bring-net-worth-124856

[6] Personal blog – http://alexandrabring.se/

[7] Alexandra Bring – https://www.greatestphysiques.com/female-physiques/alexandra-bring/

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *