Recept na tradičné Horalky vo fitness verzii s arašidovým maslom

Recept na tradičné Horalky vo fitness verzii s arašidovým maslom

Kto by nemal rád Horalky? Túto tradičnú sladkú maškrtu sme pre vás pripravili vo fitness verzii, aby si ju mohli vychutnať aj športovci. Naše mini Horalky sú lahodné ako originál, ale obsahujú menej kalórií a viac proteínu. Navyše, na ich prípravu potrebujete len 4 suroviny. Vyskúšajte ich aj vy! Ale pozor, spôsobujú sladkú závislosť.

Potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Dve oblátky natrieme arašidovým maslom, použijeme približne 50 g arašidového masla na jednu oblátku. Čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli spolu s 10 g arašidového masla. Arašidy rozmixujme na múku a primiešame ich k roztopenej čokoláde. Pripravenú čokoládovú zmes natrieme na tretiu oblátku. Následne všetky oblátky poukladáme na seba, najprv arašidovú oblátku, potom čokoládovú a na ňu opäť arašidovú. Na vrch položíme štvrtú oblátku bez polevy.

Horalky poriadne zaťažíme, môžeme použiť napríklad hrubé knihy, a vložíme ich do chladničky, aby stuhli. Po pár hodinách ich vyberieme z chladničky a nakrájame na 22 mini Horaliek. Okraje obalíme v roztopenej čokoláde s malým množstvom kokosového oleja a opäť dáme stuhnúť do chladničky. Dobrú chuť!   

Recept na tradičné Horalky vo fitness verzii s arašidovým maslom
NUTRIČNÉ HODNOTYNA JEDNU MINI HORALKU
Kalórie85
Bielkoviny3 g
Sacharidy6 g
Tuky6 g

Ako sa vám pozdáva náš recept na fitness Horalky? Vyskúšate ho? Napíšte nám, kde a pri akej príležitosti si najradšej vychutnáte Horalky. Ak sa vám tento recept páčil, podporte ho zdieľaním. Množstvo ďalších fitness receptov nájdete tu.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *