Fitness recept: Trubičky plnené orechovým krémom

Fitness recept: Trubičky plnené orechovým krémom

Ak hľadáte sviatočné pečivo, ktoré bude na tanieri vyzerať naozaj skvostne, určite musíte tieto trubičky vyskúšať. Len čo sa do nich zahryznete, ucítite pravú chuť Vianoc. Sú plnené krémom z tvarohu a kešu masla s príchuťou škoricovej rolky, ktorý perfektne dopĺňa vláčne cesto.

Na cesto budeme potrebovať: 

Na krém budeme potrebovať:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup: 

Začneme prípravou cesta. Tvaroh vyšľaháme so žĺtkom a pridáme flavor drops podľa chuti. Prisypeme múku a ručne vymiesime hladké a nelepivé cesto. To si rozvaľkáme na pomúčenej doske a rozkrájame ho na tenké prúžky. Každý prúžok namotáme na jednu cukrársku trubičku tak, aby bola po celom povrchu. Keď ich máme takto pripravené, dáme ich do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme asi 15 minút. Ešte horúce trubičky potrieme rozpusteným ghí, aby sa pekne leskli, a opatrne ich stiahneme z kovových trubičiek. Potom ich necháme úplne vychladnúť.

Ďalej sa pustíme do prípravy krému. Dáme si do misky tvaroh, smotanový syr i kešu maslo a všetko dôkladne vyšľaháme. Podľa potreby dochutíme niekoľkými kvapkami flavor drops. A blížime sa do finále. Krém si dáme do cukrárskeho vrecúška a postupne plníme každú trubičku. Keď ich budeme servírovať, môžeme ich ešte posypať práškovým cukrom, ale nie je to nutné.

Trubičky plnené orechovým krémom

Objavte naše bestsellery:

Nutričné hodnoty1 trubička (spolu 17 kusov)
Energetická hodnota63 kcal
Bielkoviny3 g
Sacharidy6 g
Tuky3 g

Ak máte radi vianočné pečivo, ktoré skvele vyzerá a ešte lepšie chutí, tieto trubičky sú super voľbou. 

Neváhajte a zdieľajte s nami svoje výtvory na sociálnych sieťach označením #gymbeamsk.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *