Fitness recept: Škoricové vafle

Fitness recept: Škoricové vafle

Chcete si za chvíľku pripraviť luxusné raňajky, ktoré vyzerajú ako z kaviarne? V tom prípade by ste sa mali pustiť do prípravy týchto lahodných škoricových vaflí. Okrem chuti si určite zamilujete aj to, ako krásne vám z nich bude rozvoniavať kuchyňa. Najlepšie chutia, keď ich ešte ozdobíte agávovým sirupom. Ale vedľa nešliapnete ani s orechovým maslom.

Budeme potrebovať: 

Škoricové vafle – ingrediencie

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

V miske si dôkladne zmiešame špaldovú múku, proteín, mletú škoricu a soľ. V ďalšej miske si rozmiešame vajcia, mlieko, vanilkové flavor drops a kešu maslo s príchuťou škoricovej rolky. Aby sa kešu maslo lepšie spojilo s ďalšími ingredienciami, je dobré dať ho na chvíľu rozohriať do mikrovlnky.

Do zmesi mlieka a vajíčok postupne primiešame suchú zmes, aby nám vzniklo hladké cesto. Potom si rozohrejeme vafľovač, postriekame ho olejom v spreji, nanesieme primerané množstvo cesta a postupne dozlatista opekáme všetky vafle. Z celej zmesi by malo vyjsť 6 kusov. Po upečení ich ozdobíme agávovým sirupom, škoricou a môžeme podávať.

Škoricové vafle
Škoricové vafle

Objavte naše bestsellery:

Nutričné hodnoty1 vafľa (spolu 6 kusov)
Energetická hodnota157 kcal
Bielkoviny10 g
Sacharidy16 g
Tuky5 g
Vláknina4 g

Ak si chcete vafle ešte vytuniť, dajte na ne poriadnu vrstvičku kešu masla, prípadne jogurt alebo tvaroh a čerstvé či lyofilizované ovocie.

Neváhajte a zdieľajte s nami svoje výtvory na sociálnych sieťach označením #gymbeamsk.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *