Fitness recept: Nadýchaná dvojfarebná bábovka

Fitness recept: Nadýchaná dvojfarebná bábovka

Nechce sa vám na nákup, no túžba uspokojiť chuť na sladké je veľká? Vyskúšajte náš recept na dvojfarebnú bábovku, na ktorú máte doma suroviny pravdepodobne všetci. Jednoduchý a chutný recept s vyváženými nutričnými hodnotami, ktorý si po ochutnaní budete pripravovať už pravidelne!

Na prípravu potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Múku zmiešame s práškom do pečiva a xylitolom. Ďalej prilejeme olej, mlieko, ovocné pyré a vajíčka. Všetko spolu dôkladne premiešame a cesto rozdelíme na dve polovice. Do jednej polovice vmiešame preosiate kakao. Bábovkovú formu vymastíme maslom, vysypeme strúhankou a vlejeme do nej časť bieleho cesta. Naň navrstvíme kakaové cesto a zvyšok bieleho cesta. Bábovku pečieme 30 minút pri teplote 150 °C a následne 10 minút pri teplote 180 °C. Pred vyklopením z formy ju necháme úplne vychladnúť. Na záver už len vychutnávame!

Fitness recept: Nadýchaná dvojfarebná bábovka
Nutričné hodnoty
1 kúsok (celkovo 15 kúskov)
Kalórie137
Bielkoviny3 g
Sacharidy20 g
Tuky5 g

Veríme, že vás jednoduchý recept na nadýchanú dvojfarebnú bábovku potešil a okamžite ju sami vyskúšate. Takéto dokonalé recepty by nemali ostať bez povšimnutia a preto sa oň nezabudnite podeliť s vašimi blízkymi.

Neváhajte a zdieľajte s nami vaše výtvory na sociálnych sieťach, označením #gymbeamsk.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *