Fitness recept: Ľahký šalát s mangom, cícerom a syrom feta

Fitness recept: Ľahký šalát s mangom, cícerom a syrom feta

Geniálnosť šalátov spočíva v ich jednoduchej a rýchlej príprave, ale aj v tom, že človek môže byť naozaj kreatívny a výsledok stojí skoro vždy za to! My sme svoju uzdu fantázie popustili a vznikol z toho lahodný šalát z čiernej ryže, cíceru, manga a syra feta. Vieme, táto kombinácia vám môže znieť šialene, no verte nám, je to skutočná pochúťka! Raz, dva, tri a nutrične vyvážený obed je na svete!

Na prípravu potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Prípravu receptu začneme uvarením ryže podľa návodu a nakrájaním červenej kapusty nadrobno. Z manga odstránime kôru a kôstku a nakrájame ho na kocky. Fetu taktiež nakrájame na kocky alebo ju rozdrobíme. Cícer uvaríme, scedíme a prepláchneme vodou, poprípade použijeme cícer v náleve, ktorý taktiež opláchneme. Tekvicové semienka si nasekáme na menšie kúsky. Všetky pripravené ingrediencie v miske spolu zmiešame. Následne dochutíme olivovým olejom, citrónovou šťavou, soľou a korením. Na záver šalát ozdobíme obľúbenými čerstvými bylinkami a podávame! Dobrú chuť!

Fitness recept: Ľahký šalát s mangom, cícerom a syrom feta
Nutričné hodnoty
1 porcia (celkovo 4 porcie)
Kalórie322
Bielkoviny12 g
Sacharidy43 g
Vláknina3 g
Tuky12 g

Veríme, že vám šalát z čiernej ryže, manga, cíceru a syra feta padol do oka a čoskoro si na ňom pochutnáte. Obohaťte receptár aj vašich známych a recept s nimi zdieľajte.

Neváhajte a podeľte sa s nami o vaše výtvory na sociálnych sieťach, označením #gymbeamsk.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *