Fitness recept: Domáca proteínová pizza so šunkou, kukuricou a olivami

Máte chuť na niečo zdravé a plné bielkovín? Nechce sa vám strácať veľa času v kuchyni? V tom prípade musíte vyskúšať náš fitness recept na domácu proteínovú pizzu. Je rýchly, jednoduchý a plný bielkovín. Navyše, proteínovú pizzu môžete zjesť úplne celú na jedno posedenie, pretože obsahuje len minimum kalórií. Chrumkavej proteínovej pizzy preto nemusíte odolávať. Pripravte si ju podľa nášho receptu na obed alebo na večeru. Mňam!


Potrebujeme:

  • 2 odmerky zmesi Proteínová Pizza
  • 75 ml vody
  • 50 g rajčinovej omáčky alebo kečupu
  • 50 g mozzarelly light
  • 40 g kvalitnej kuracej šunky
  • 40 g kukurice
  • 20 g olív
  • pár lístkov čerstvej bazalky

                             

Domáca proteínová pizza a potrebné suroviny                                                          

Postup:

Zmiešame zmes na Proteínovú Pizzu s vodou a z ingrediencií vymiesime cesto. Pripravené cesto položíme na papier na pečenie a vyvaľkáme ho do tvaru kruhu. Následne dáme cesto zapiecť do rúry na 5 minút pri teplote 180 °C.   

                                           

Postup ako pripraviť proteínovú pizzu                                                                               

Po piatich minútach vytiahneme plech z rúry a pridáme zvyšné suroviny. Najprv na cesto natrieme rajčinovú omáčku a potom poukladáme obľúbené ingrediencie. My sme použili šunku, mozzarellu, kukuricu a bazalku. Pizzu dáme ešte na 5 minút do rúry a podávame. Dobrú chuť!

                                 

Nutričné hodnoty na celú pizzu

Kalórie

Bielkoviny

Sacharidy

Tuky

386

41 g

34 g

9 g

                                          

Fitness recept: Domáca proteínová pizza so šunkou, kukuricou a olivami

                             

Proteínová pizza je jednoduché a rýchle jedlo na doplnenie bielkovín počas dňa. Vyskúšate ju? Napíšte nám, ako si pripravujete pizzu vy, a aké suroviny na nej nesmú chýbať. Poteší nás, ak do komentárov vložíte fotku vami upečenej pizze a podporíte článok zdieľaním.