Fitness recept: Cviklové čokoládové brownies

Fitness recept: Cviklové čokoládové brownies

Fanúšikovia sladkých chlebíkov, zbystrite pozornosť! Po obľúbenom banánovom chlebíku vám prinášame horúcu novinku s netradičnou ingredienciou, ktorá spĺňa všetky naše očakávania – dokonalú vláčnu chuť, ale aj skvelý nutričný profil. Poďte si s nami vyskúšať recept na cviklové čokoládové brownies s pekanovými orechami! Hor sa do prípravy!

Na prípravu potrebujeme:

Ingrediencie na Cviklové čokoládové brownies

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Prípravu začneme zmiešaním múky, cukru, kakaa, proteínu, škorice a kypriaceho prášku. Následne pridáme vajíčko, čokoládu roztopenú nad parou alebo v mikrovlnke, a uvarenú červenú repu rozmixovanú dohladka s vodou. Všetko spolu dobre zmiešame, aby sa nám všetky ingrediencie pekne spojili. Na záver prisypeme 40 g pekanových orechov nasekaných na menšie kúsky. Cesto prelejeme do formy na biskupský chlebík a posypeme ho zvyšným nasekanými orieškami.

Fitness recept: Cviklové čokoládové brownies - postup prípravy

Takto prichystaný chlebík dáme piecť asi na 45 minút pri teplote 180℃. Po 45 minútach ponoríme do cesta drevenú špajdľu, ktorá by mala byť po vybratí suchá, a tak vieme, že chlebík máme hotový. Po dopečení ho necháme úplne vychladnúť a podávame potretý ovocným džemom či orechovým maslom. Užite si túto dokonalosť!

Fitness recept: Cviklové čokoládové brownies
NUTRIČNÉ HODNOTY
na 1 kúsok (celkovo 10 kúskov)
Kalórie139
Bielkoviny4 g
Sacharidy16 g
Tuky7 g

Veríme, že si s nami tento recept na cviklové brownies čoskoro pripravíte a necháte sa príjemne prekvapiť jeho netradičnou hlavnou surovinou. Ak chcete prekvapiť aj svojich známych, nezabudnite im tento koláčik pripraviť, alebo s nimi aspoň tento chutný recept zdieľať.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *