Fitness recept: Arašidová zmrzlina s horkou čokoládou

Fitness recept: Arašidová zmrzlina s horkou čokoládou

Pripravte sa pozdvihnúť svoju lásku k arašidovému maslu do nových výšin s našou lahodnou domácou zmrzlinou. Je krémová, sýta a jednoducho neodolateľná. Táto mrazená pochúťka v sebe spája skvelý nádych arašidového masla a zamatovú jemnosť. Či už ju plánujete maškrtiť osamote, alebo chcete pripraviť lahodný dezert pre priateľov a rodinu, táto zmrzka bude ideálna na každú príležitosť. Takže, chopte sa mixovacej nádoby, nasaďte si zásteru a poďme vytvoriť toto majstrovské dielo!

Na nanuky budeme potrebovať:

Na ozdobenie budeme potrebovať:

Arašidová zmrzlina s horkou čokoládou – ingrediencie

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Práškové arašidové maslo rozmiešame vo vode, aby vznikla hladká konzistencia bez hrudiek. Pridáme grécky jogurt, flavor drops podľa chuti a všetko dôkladne premiešame. Ak chceme, aby bola konzistencia krémovejšia a nadýchanejšia, pomôžeme si mixérom.

Arašidová zmrzlina s horkou čokoládou – postup

Zmes nalejeme do formičiek na nanuky (vyjde na cca 4 kusy) a necháme ich zmraziť aspoň na 4 hodiny. Pred podávaním ich polejeme rozpustenou horkou čokoládou a posypeme najemno nasekanými arašidmi. Potom už si môžeme naplno vychutnať toto dokonalé letné osvieženie.

Arašidová zmrzlina s horkou čokoládou
Nutričné hodnoty1 zmrzlina (spolu 4 kusy)
Energetická hodnota109 kcal
Bielkoviny9 g
Sacharidy7 g
Tuky5 g

Domáce zmrzliny rozhodne nie sú nuda. Výhodou je, že si ju každý môže pripraviť presne podľa svojej chuti. Táto arašidová verzia by rozhodne nemala chýbať vo vašej mrazničke. 

Neváhajte a zdieľajte s nami svoje výtvory na sociálnych sieťach označením #gymbeamsk.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *