Fitness recept: Vanilkový nepečený cottage cheesecake

Fitness recept: Vanilkový nepečený cottage cheesecake

Tak týmto jednoduchým dezertom potešíme všetkých maškrtníkov. Pokiaľ máte navyše radi dezerty nabité bielkovinami, potom budete ešte spokojnejší. O ich slušný obsah sa totiž postará kombinácia tvarohu, cottage a proteínu. S čokoládou a škoricovým maslom potom vzniká taká súhra chutí, ktorej jednoducho nemôžete povedať nie. Tak poďme na to!

Budeme potrebovať:

Vanilkový nepečený cottage cheesecake - ingrediencie

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Najskôr sa pustíme do prípravy korpusu. Nadrobené piškóty zmiešame so zmäknutým maslom. Formu na pečenie si vystriekame olejom v spreji a na dno natlačíme rovnomerne túto piškótovú zmes.

Potom sa pustíme do prípravy krému. V miske si tyčovým mixérom rozmixujeme cottage dohladka, následne pridáme nízkotučný tvaroh a flavor drops podľa chuti. Potom pridáme aj proteín s agarom a opäť dôkladne premixujeme. Takto nachystanú zmes dáme na pripravený piškótový základ do formy. Cheesecake necháme v chladničke stuhnúť ideálne cez noc, pokiaľ to vydržíme. Pred podávaním rozotrieme na papier na pečenie 15 g kešu masla a dáme na 10 minút do mrazničky. Potom ho nastrúhame, zmiešame s nastrúhanou čokoládou a celý vrch torty tým posypeme. No a napokon sa do neho môžeme konečne pustiť.

Objavte naše bestsellery:

Nutričné hodnoty1 porcia (celkom 8 porcií)
Energetická hodnota198 kcal
Bielkoviny12 g
Sacharidy15 g
Tuky10 g

Pokiaľ máte radi jednoduché nepečené dezerty, potom si dnes rozhodne prídete na svoje.

Neváhajte a zdieľajte s nami vaše výtvory na sociálnych sieťach označením #gymbeamsk.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *