Tak týmto jednoduchým dezertom potešíme všetkých maškrtníkov. Pokiaľ máte navyše radi dezerty nabité bielkovinami, potom budete ešte spokojnejší. O ich slušný obsah sa totiž postará kombinácia tvarohu, cottage a proteínu. S čokoládou a škoricovým maslom potom vzniká taká súhra chutí, ktorej jednoducho nemôžete povedať nie. Tak poďme na to!
Budeme potrebovať:
- 250 g nízkotučného tvarohu
- 200 g cottage light
- 140 g nadrvených piškótov
- 70 g masla
- 30 g vanilkového proteínu
- 15 g kešu masla s príchuťou škoricovej rolky
- 10 g horkej čokolády
- 1 ČL prášku z agaru
- vanilkové flavor drops podľa chuti
Mohli by vás zaujímať tieto produkty:
Postup:
Najskôr sa pustíme do prípravy korpusu. Nadrobené piškóty zmiešame so zmäknutým maslom. Formu na pečenie si vystriekame olejom v spreji a na dno natlačíme rovnomerne túto piškótovú zmes.
Potom sa pustíme do prípravy krému. V miske si tyčovým mixérom rozmixujeme cottage dohladka, následne pridáme nízkotučný tvaroh a flavor drops podľa chuti. Potom pridáme aj proteín s agarom a opäť dôkladne premixujeme. Takto nachystanú zmes dáme na pripravený piškótový základ do formy. Cheesecake necháme v chladničke stuhnúť ideálne cez noc, pokiaľ to vydržíme. Pred podávaním rozotrieme na papier na pečenie 15 g kešu masla a dáme na 10 minút do mrazničky. Potom ho nastrúhame, zmiešame s nastrúhanou čokoládou a celý vrch torty tým posypeme. No a napokon sa do neho môžeme konečne pustiť.
Objavte naše bestsellery:
Nutričné hodnoty | 1 porcia (celkom 8 porcií) |
---|---|
Energetická hodnota | 198 kcal |
Bielkoviny | 12 g |
Sacharidy | 15 g |
Tuky | 10 g |
Pokiaľ máte radi jednoduché nepečené dezerty, potom si dnes rozhodne prídete na svoje.
Neváhajte a zdieľajte s nami vaše výtvory na sociálnych sieťach označením #gymbeamsk.
Pridať komentár