Fitness recept: Pomarančovo-čokoládová torta

Fitness recept: Pomarančovo-čokoládová torta

Čokoládu milujeme. A keď sa k nej pridá ešte osviežujúca chuť pomaranča, vzniká dokonalé spojenie, ktoré roztancuje naše chuťové poháriky. Krém si dokonale rozumie s vláčnym cestom a plátky pomarančov na povrchu prispievajú k tomu, že torta aj skvele vyzerá. Ak hľadáte recept, ktorý bude hriešne dobrý, ale jednoduchý na prípravu, práve ste ho našli. 

Na cesto budeme potrebovať: 

Na krém budeme potrebovať: 

Na ozdobenie:

  • pomaranč

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Žĺtky oddelíme od bielkov a vyšľaháme ich s cukrom, vodou a olejom do peny. Potom vmiešame preosiatu múku, kakao, kypriaci prášok a najemno nastrúhanú pomarančovú kôru. V ďalšej miske vyšľaháme bielky so štipkou soli do tuhého snehu a jemne ho vmiešame do žĺtkovej zmesi. Cesto prelejeme do tortovej formy vyloženej papierom na pečenie a pečieme 20 min. na 180 °C. To, že cesto je hotové, poznáme podľa toho, že nám z neho špajľa vyjde čistá, keď ju do cesta zapichneme. Len čo máme korpus hotový, namažeme ho Jammy Spreadom a necháme ho vychladnúť.

Pomarančovo-čokoládová torta – postup

Medzitým sa pustíme do prípravy krému. Rozpustíme si čokoládu s kokosovým olejom a keď je tekutá, pridáme do nej krémový syr. Dôkladne premiešame, aby vznikol krém. Ten ešte podľa potreby dochutíme flavor drops. Keď je pripravený, rovnomerne ho rozotrieme na povrch vychladnutého korpusu a dáme na pár hodín do chladničky. Koláč potom ozdobíme kúskami pomaranča a môžeme podávať

Pomarančovo-čokoládová torta

Objavte naše bestsellery:

Nutričné hodnoty1 porcia (spolu 10 porcií)
Energetická hodnota150 kcal
Bielkoviny5 g
Sacharidy10 g
Tuky10 g

Kombinácia sviežeho pomaranča s lahodnou voňavou čokoládou je proste skvelá. Ručíme za to, že vaše chuťové poháriky maximálne poteší.

Neváhajte a zdieľajte s nami svoje výtvory na sociálnych sieťach označením #gymbeamsk.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *